"Правило 12": Експерти порадили, як протистояти потрясінням у своєму житті

Експерти із ментальних питань розповіли, як боротися зі стресом та їхніми наслідками. Вони пояснили, що найсильніші емоційні удари психіка переживає в перші 10-12 хвилин після неприємної події, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Саме в ці хвилини люди найчастіше ухвалюють необдумані рішення, говорять "у серцях" те, про що можуть пошкодувати. Тому дуже важливо застосувати будь-яку техніку, щоб відволіктися і заспокоїтися, а після напруга почне знижуватися.

Дайте собі час пережити стрес і відпустіть його, радять експерти. У цей час можна повільно і глибоко порахувати, зосередившись на диханні, або так само повільно порахувати про себе.

Щоб уникати стресів, оточуйте себе мотивованими й успішними людьми. Спілкування з тими, хто вже досяг багато чого, налаштовує на позитивний лад і дає змогу підтримувати власну мотивацію.

Якщо сильний стрес уже стався, негайно увімкніть улюблену музику, займіться фізичними вправами. Це не тільки покращує здоров'я і підвищує енергію, а й знижує рівень "гормону стресу" — кортизолу.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...