Про це мовчать італійські кухарі: Як вибрати якісні макарони

Напевно, немає людей, які б не любили макарони з найніжнішим соусом. Попри те, що на прилавках магазину є великий вибір цього продукту, принести додому якісний продукт - нелегке завдання, передають Патріоти України.

Разом з Ukr.Media розповімо, як вибрати якісні макарони та на які важливі моменти слід звертати увагу при виборі продукту. У вас точно не буде на вечерю величезного ком з макаронів, що злиплися.

На що звернути увагу при виборі макаронів

Макарони – це виріб винахідливих італійців. На їхню думку, у їхньому складі має бути лише борошно твердих сортів пшениці та вода. Жодних інших інгредієнтів у складі бути не повинно, максимум – кольорові добавки, наприклад, морква, шпинат чи спеції.

Зверніть увагу також на сорт борошна. Якщо на упаковці зазначено, що вироби виготовлені з борошна "групи А" або "1 класу", "durum", "пшениці твердих сортів", "semolina di grano duro" перед нами справжнімакарони. Решта не можна вважати справжнім продуктом.

У правильних макаронах повинна бути гладка поверхня, жовтий або бурштиновий колір, невеликі вкраплення через обробку зерна, гладкий край і відсутність крихт у пачці. Вироби з м’яких сортів дуже часто мають блідий або навпаки, дуже яскравий колір, нерівні краї або білі крапки через те, що тісто погано перемішане та крихти в пачці.

Також звертайте увагу на вартість. Справжні макарони завжди коштують дорожче. Макарони легко перевірити вдома. По-перше, спробуйте їх поламати. Якщо вироби легко ламаються – вони з м’яких сортів пшениці, а з твердих сортів пшениці будуть міцними. Крім того, у процесі варіння правильні макарони тримають форму, не злипаються і залишаються золотаво-жовтого кольору. Цього не можна сказати про макарони з м’яких сортів пшениці.

Перевірте себе! Цей тест розкриє, наскільки вдало ви перемагаєте труднощі і відновлюєтеся після стресу

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:10

Стійкість — це фундаментальна якість, яка дозволяє нам рішуче протистояти життєвим викликам і негараздам. А ви справді витривалі, передають Патріоти України . Цей тест допоможе виявити рівень вашої стійкості за допомогою простої, але ефективної технік...

Чи стане Ethereum основою для децентралізованих фінансів у майбутньому?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 18:32

Ethereum — це не лише одна з найпопулярніших криптовалют, але й затребувана блокчейн-платформа. Завдяки криптовалютній біржі Binance можна дізнатися будь-який курс, і курс ефіра — не виключення. Binance надасть вам усі можливості для безпечного трейдин...