Проста єврейська мудрість, що розкаже, як поводитися з тими, хто вас не любить

Люди - істоти соціальні. Тож однією з обов’язкових умов існування є спілкування з іншими. Це корисно, цікаво та необхідно, але тільки в тому випадку, коли вам справді комфортно з цією особою, передають Патріоти України.

В іншому випадку комунікації дуже навіть корисно скорочувати. Або ж ризикуємо потрапити у власноруч створену пастку. Намагаючись бути хорошими та вигідними для інших, втрачаємо самих себе. З часом внаслідок цього стаємо залежними від думок інших. Але не варто забувати, що далеко не всім бажають нам добра.

Одначе, помилятися властиво всім. Нерідко трапляємося на такий гачок з власної необережності. Комусь бракне сміливості, комусь – наглості. А комусь просто комфортно жити у подібному форматі.

Тож і постає питання, що робити? Як вчинити мудро і з користю для себе та для інших? Відповіддю на це може бути одне єврейське прислів’я. Воно дає нам одразу дві важливі життєві поради. Звучить цей вираз так:«Туди, де вас люблять – ходіть нечасто. Туди, де вас не поважають, ніколи».

Отож, якщо вас десь не люблять, то не варто навіть часу свого на них гаяти. Тримайтеся від таких осіб на відстані. Також не показуйте їм свої слабкі місця, не зливайте зайву інформацію, яку ті потім можуть використати проти вас. Ці люди не мають ніяк на вас впливати. Так вони не зможуть вам нашкодити.

Стосується це і явних ворогів і тих, хто тільки замислив щось лихе. Вестися на повідку у них не варто! А Краще дбайте про себе, про власне здоров’я, час і ресурси. А ось людей, які вас люблять просто не варто перенавантажувати своєю присутністю. Бо ж великою любов’ю можна й задушити. Якщо невміло нею користуватися. Пам’ятайте про це. в

Потрібно жити так, щоб ви встигали скучити одне за одним, а не перенасичувалися до нудоти. Тоді й добро, яке робите ви і яке роблять вам, знецінюється. Але не йдеться про байдужість чи ігнор. Слід бачити межу між відчуттям міри та знеохоченням. Тож давайте дорогим вам людям відпочити від себе. І самі використовуйте цей час з користю.

Тож бережіть сили та енергію. Зосереджуйтесь на людях, які вас цінують, і тримайтеся якнайдалі від тих, які бажають використати. Зрештою, живіть мудро, щоб наприкінці не жаліти про все, що зробили!

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...