Немає нічого вигідніше і простіше, ніж робити котлети з рибних консервів. Швидкість приготування підкріплюється невисокою вартістю і зручністю зберігання магазинних заготовок, які мають різну харчову цінність і смак, не вимагають особливих додаткових компонентів, і часом є більш якісним матеріалом, ніж свіжий фарш, передають Патріоти України.
Як зробити котлети з консерви?
Існує маса рецептів, як зробити дуже смачні рибні котлети з консерви. Всі вони починаються з того, що з консерви зливається олія, риба розминається виделкою і перемішується з додатковими компонентами. Що стосується останніх, то це - яйця, сухарі, картопля або крупи, тобто продукти, що зв'язують фарш.
Котлети з консерви горбуші
Котлети з рибних консервів - рецепт, який враховує смакові особливості і вигляд продукту. Горбуша є представником сімейства лососевих, для яких властивий яскравий аромат, насичений смак і апетитний колір. Враховуючи це, краще уникнути панірування і зробити котлети в азіатському стилі, доповнивши фарш цедрою, часником і імбиром.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів з рисом
Котлети з консерви сайри з рисом - страва смачна і практична. З одного боку, рис виконує функції сполучного компонента, з іншого - додає ситності і позбавляє від приготування гарніру. Він нейтральний на смак, тому буде чудово поєднуватися з сайрою в томатному соусі. Котлети вийдуть соковиті, апетитні, з приємною кислинкою.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів з манкою
Котлети з рибних консервів з манкою входять в число популярних поєднань. Цей вибір пояснюється властивостями манки, клейкість якої сприятливо позначається при формуванні котлет, а крупчаста текстура - на пишноту і м'якість виробів. Головне - дати манці настоятися. Можна використовувати в якості рідини сік з консервної банки.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів з картоплею
Картопляні котлети з рибними консервами всередині мають головну особливість - апетитну текстуру. Завдяки картопляній оболонці, вони виходять хрусткими зовні, з м'якою начинкою всередині. Дубль рум'яності і хрусткості надає паніровка з яйця і сухарів. Це товсте покриття дозволяє котлетам тримати форму і робить їх пишнішими.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів з вівсяними пластівцями
Котлети з «Геркулеса» і рибних консервів, не дивлячись на «скромні» складові, неймовірно корисні. Насамперед, йдеться про той вид пластівців, які не містять домішок і багаті харчовими волокнами, що сприяють швидкому насиченню. Входячи в склад фаршу, вони замінюють борошно, будучи і скріплюючим компонентом, і паніровкою.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів з гречкою
Котлети з гречки та консерви вирішують відразу кілька проблем: допомагають утилізувати набридлу кашу і позбавляють від приготування окремого гарніру. Крім того, це смачно, корисно, економно і оригінально. Слід врахувати, що гречка - крупа розсипчаста. Щоб котлети під час смаження тримали форму, кашу слід перебити в блендері.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів з кускусом
Господині, що йдуть в ногу з часом, роблять смачні котлети з консерви з сучасними продуктами. Наприклад, з кускусом, який є похідним манки. Він володіє тими ж властивостями, що і вона, але більш поживний і виразніший. Кускус вводиться в фарш в готовому вигляді (запарений окропом) тому котлети смажаться швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів у томатному соусі
Котлети з консерви в томаті не поступаються в якості виробам з риби в олії. Навпаки, вони відрізняються яскравим смаком і кольором. Як правило, в приготуванні фаршу бере участь весь вміст банки, тому, для щільності, в нього додають манку або картопляне пюре. З манкою - котлети схожі на оладки, з пюре - мають класичну форму.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів в духовці
Котлети з консерви в духовці - здорова альтернатива смаженим виробам. При цьому, вони не нудні і не відрізняються смаком, видом і текстурою від смажених котлет: мають золотисту скоринку і соковиту м'якоть всередині. Такий ефект дає подвійна паніровка з смажених сухарів. Вона додає елемент хрускоту і зберігає соковитість і вологість котлет.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з рибних консервів на пару
Більшість рецептів описують способи, як зробити смачні рибні котлети з консервів шляхом обсмажування або запікання. Всі ці методи хороші, але не ведуть до зниження калорійності страви. Єдиний спосіб уникнути зайвих калорій - приготувати котлети на пару. У цьому випадку, вони вийдуть легші, корисніші, соковитіші і м'якше смажених.
Інгредієнти:
Приготування:
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...