
Цей рецепт виручить, коли немає варіантів для швидкої та смачної вечері.
Така страва доволі швидко готується та не потребує багато затратних по часу процесів.
Подробиці
Продукти:
- топлене масло – 1 столова ложка;
- макарони (з твердих сортів пшениці) – 0,3 кг;
- молоко – 0,5 л;
- вода – 150-180 мл;
- сіль – ½ чайної ложки;
- сушений часник та чорний перець (мелений);
- плавлений сирок – 1 штука;
кріп.
Покрокове приготування
- Сковороду ставлять на вогонь і розтоплюють вершкове масло або додають рослинне.
- Потім на сковороду висипають сирі макарони, а в окрему каструлю виливають молоко і воду. Рідкі інгредієнти необхідно підігріти.
- Після того, як макарони злегка підсмажаться, до них виливають молоко і солять. Кидають туди сирок і додають сушений часник.
- Далі страву накривають кришкою та на середньому вогні готують 20 хв. Потім додають мелений чорний перець та кріп. Потім дають 5 хв. настоятися, та подають до столу.
Сніданок має бути ситним, щоб зменшити перекуси та почуття голоду. І вівсянка, і яйця корисні, але впливають на організм по-різному, передають Патріоти України.
Жіночий день традиційно асоціюється з квітами - універсальним подарунком, який приносить радість майже кожній жінці. Але виявляється, улюблені квіти можуть багато розповісти про характер, передають Патріоти України. Погляньте на зображення та оберіть к...