Просто залийте макарони молоком і отримайте смачну вечерю, яка готується на сковороді за 20 хвилин

Цей рецепт виручить, коли немає варіантів для швидкої та смачної вечері.

Така страва доволі швидко готується та не потребує багато затратних по часу процесів.

Подробиці

Продукти:

  • топлене масло – 1 столова ложка;
  • макарони (з твердих сортів пшениці) – 0,3 кг;
  • молоко – 0,5 л;
  • вода – 150-180 мл;
  • сіль – ½ чайної ложки;
  • сушений часник та чорний перець (мелений);
  • плавлений сирок – 1 штука;
    кріп.

Покрокове приготування

  1. Сковороду ставлять на вогонь і розтоплюють вершкове масло або додають рослинне.
  2. Потім на сковороду висипають сирі макарони, а в окрему каструлю виливають молоко і воду. Рідкі інгредієнти необхідно підігріти.
  3. Після того, як макарони злегка підсмажаться, до них виливають молоко і солять. Кидають туди сирок і додають сушений часник.
  4. Далі страву накривають кришкою та на середньому вогні готують 20 хв. Потім додають мелений чорний перець та кріп. Потім дають 5 хв. настоятися, та подають до столу.

А ви це знали? Не в холодильнику: Ось де зберігати шоколад, щоб він довго залишався смачним

вівторок, 16 грудень 2025, 19:10

Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...

Ви могли це не знати! Навіщо кактусу колючки та чим загрожує їх втрата

вівторок, 16 грудень 2025, 18:45

Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...