Простий тест на уважність! Кому з людей на картинці не варто допомагати?

Уважно подивіться на картинку, яка зображена вище, і скажіть, хто з цих людей не заслуговує матеріальної допомоги? Відповідь нижче, передають Патріоти України.




















Чоловік № 3 – ось хто обманом намагається добути гроші. Придивіться й подумайте: навіщо цьому чоловікові черевики, якщо у нього немає ніг?

Спірне питання: допомагати чи не допомагати безхатькам? Одні стверджують, що вони самі вибрали цей шлях, інші ж без сумніву готові віддати останні гроші й допомогти нужденним чим тільки можуть.

Потрібно розуміти, що кожен безхатько має свою історію, яку не можна порівнювати з іншими. Якщо ж ви хочете допомогти, то врахуйте, що деякі люди зовсім не безхатьки, а лише прикидаються такими, аби заробити.

Зазвичай такі люди не вирізняються сумним виразом обличчя і вимагають гроші замість їжі, тоді як ті, хто дійсно потребує допомоги, соромляться попросити про це. Замість цього вони намагаються хоч якось заробити: бабусі з квітами, дідусі, які продають книги, діти, що миють вікна за копійки.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Навіщо досвідчені домогосподарки додають сіль у воду для миття підлоги

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:49

Досвідчені господині миють підлогу не просто водою. У неї додають різні розчини, щоб поверхня була оброблена від мікробів та мала приємний аромат. Зараз є багато готових засобів для прибирання, але сіль лишається стабільно популярною. І для цього є при...