Приманка для дошкульного паразита: Чому в теплу пору року не можна лягати в ліжко з мокрим волоссям

Експерти сну детально пояснили, що буде, якщо лягати спати з мокрим волоссям, пише Happy Beds.

Тепле й вологе середовище може стати ідеальним місцем для розмноження кліщів. В узголів'ї ліжка також можуть мешкати клопи та різноманітні бактерії.

Компанія провела опитування, яке показало приголомшливі результати. 53% зі всіх опитаних шокували, що вони ніколи не чистять узголів'я, а це означає, що більшість людей може "ділити" своє ліжко з не дуже приємними гостями.

Саме через розмноження пилових кліщів експерти радять завжди ретельно висушувати волосся перед сном. Дослідження показали, що саме через пилових кліщів у ранньому віці (діти до 12 місяців) з'являються хрипи, а від 12 до 36 місяців може навіть розвинутися астма. Алергія на кліщів може стати причиною нежитю та інших неприємних симптомів, які навіть можуть погіршити сон.

Узголів'я ліжка – ідеальне місце для розмноження грибків та інших бактерій. Якщо не чистити його регулярно, у вас може з'явитися подразнення шкіри, яке згодом погіршиться і навіть може стати причиною лущення і розтріскування.

Чистити це місце фахівці радять за допомогою насадки-щітки від пилососа. Проведіть нею по поверхні, не забуваючи про всі кути та щілини. Робіть це щоразу, коли прибираєте у спальній кімнаті.

Крім того, фахівці нагадують, що прати постільну білизну треба щотижня.

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...