Буває так, що після
свят залишилося пюре. Тож з нього можна приготувати відмінний пиріг. Він
виходить чимось схожим на піцу, але, звичайно ж, з зовсім іншим смаком.
Пиріг точно доведеться вам до смаку, а з начинкою з часом можна і
експериментувати, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
картопляне пюре
1 куряче яйце
30 грамів вершкового масла
2 цибулини
4 столові ложки борошна
100 грамів сала
500 грамів капусти
50 грамів копченої грудинки
сіль, перець за смаком
Починаємо приготування:
У
картопляне пюре додаємо вершкове масло і куряче яйце, перемішуємо.
Потім всипаємо борошно і перемішуємо. Замішуємо липке тісто.
Шаткуємо капусту, очищену моркву натираємо на тертці, ріжемо на дрібні шматочки цибулю. Нарізаємо шматочками сало.
У сковороду кладемо сало і всипаємо цибулю. Все перемішуємо і тушкуємо до легкої золотистості. Перекладаємо все в миску.
У сковороду кладемо моркву і капусту, тушкуємо все разом. Тушкуємо на середньому вогні 20-25 хвилин, солимо і перчимо до смаку.
До тушкованих овочів додаємо цибулю з салом, перемішуємо і доводимо все до готовності.
Беремо
деко і застилаємо пергаментним папером. Викладаємо картопляне тісто і,
змоченими водою руками, розтягуємо його, формуючи дно і бортики. Потім
перекладаємо приготовлену начинку і рівномірно розподіляємо.
Пиріг
ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 15-20
хвилин, потім дістаємо, охолоджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо до
столу.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...