Психологічний тест: Оберіть тістечко на картинці - і дізнайтеся, яке свято ви уособлюєте

Свято має жити в душі щодня - навіть якась дрібниця може вас порадувати та змусити посміхнутися до вух. І в кожному з нас живе дух особливої урочистості, і ми сьогодні дізнаємося, яке свято втілюєте саме ви. передають Патріоти України

Подивіться на зображення та виберіть кекс, який вам найбільше сподобався. Щоб задіяти вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

Психологічний тест у картинці
  1. Великдень. Ви веселий ласун, який обожнює активно проводити вільний час з друзями та родиною! А ще ви у захваті від теплої весни.
  2. День Святого Валентина. Ви чуттєва та романтична натура. Для вас важливо демонструвати свої почуття щодня і, звичайно, отримувати подарунки. Для вас все має сенс, і все наповнене любов'ю як до себе, так і до інших людей.
  3. Хелловін. Вас завжди тягнуло до чогось магічного та таємничого. Ви часто розігрує своїх друзів, а ще небайдужі до солодощів.
  4. Новий рік. Ви ніколи не були байдужі до змін, ви любите відчуття, коли починається щось нове. Ви любите дарувати та приймати подарунки, прикрашати інтер'єр свого будинку, збиратися всією родиною за святковим столом.
  5. Різдво. Ви вірите в чудеса, любите магію і самі готові її творити, навіть у дрібницях. Вам подобається вигляд накритого смаколиками столу та щасливих родичів та друзів.
  6. 8 березня. Ви вміло поєднуєте в собі жіночу силу та витонченість. Ви знаєте, що бути жінкою - це не просто отримувати квіти раз на рік, але ще й вміти справлятися з усіма проблемами, коли інші на це не здатні.
  7. День народження. Вас можна назвати самозакоханою людиною, тому найбільше ви любите своє персональне свято – день народження. Ви дуже любите увагу до себе, подарунки та компліменти.
  8. Масляна. Ви небайдужі до традицій та смачної їжі. На свіжому повітрі ви почуваєтесь набагато краще, ніж у чотирьох стінах. Іноді ви думаєте, що в роді в вас були ворожки або лісові істоти - настільки ви любите природу і магію.

Великодня головоломка: Спробуйте знайти 10 курчат за 14 секунд

субота, 20 квітень 2024, 5:40

Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...