Пил зникне на кілька тижнів: Ефективна хитрість, якою користуються покоївки в готелях

Яка господиня не хоче, щоб у будинку після прибирання було чисто максимально довго, проте підступний пил сідає на всі поверхні, практично не дочекавшись її кінця, передають Патріоти України.

Виявляється, покоївки, які працюють у фешенебельних готелях, вже давно знайшли спосіб, як уникнути швидкого осідання пилу на меблі за допомогою всього одного засобу.

Ключовим рішенням, яке здатне запобігти осіданню пилу на будь-якій поверхні протягом відносно тривалого періоду часу, є дешева речовина, що не має запаху, — гліцерин, пише портал santeplus. Продукт відносно недорогий і простий у використанні, і, більш того, безпечний для будь-якого типу поверхонь.

Як позбутися пилу за допомогою гліцерину

Гліцерин створює на меблях невидимий захисний шар від відкладень пилу, тому такою хитрістю активно користуються покоївки в розкішних готелях, щоб номери завжди залишалися бездоганними. Як це працює:

  • Розведіть кілька крапель гліцерину у літрі води.
  • Змочіть ганчірку у розчині
  • Дайте тканині висохнути, потім протріть поверхню, що обробляється.

Однак і це ще не всі бонуси у використанні гліцерину. Крім того, що він ефективний для обробки поверхонь від пилу, засіб також підходить для видалення плям. Для досягнення такого результату нанесіть невелику кількість гліцерину на серветку з мікрофібри та протріть нею уражені ділянки, а потім змийте водою.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...