Пил зникне на кілька тижнів: Ефективна хитрість, якою користуються покоївки в готелях

Яка господиня не хоче, щоб у будинку після прибирання було чисто максимально довго, проте підступний пил сідає на всі поверхні, практично не дочекавшись її кінця, передають Патріоти України.

Виявляється, покоївки, які працюють у фешенебельних готелях, вже давно знайшли спосіб, як уникнути швидкого осідання пилу на меблі за допомогою всього одного засобу.

Ключовим рішенням, яке здатне запобігти осіданню пилу на будь-якій поверхні протягом відносно тривалого періоду часу, є дешева речовина, що не має запаху, — гліцерин, пише портал santeplus. Продукт відносно недорогий і простий у використанні, і, більш того, безпечний для будь-якого типу поверхонь.

Як позбутися пилу за допомогою гліцерину

Гліцерин створює на меблях невидимий захисний шар від відкладень пилу, тому такою хитрістю активно користуються покоївки в розкішних готелях, щоб номери завжди залишалися бездоганними. Як це працює:

  • Розведіть кілька крапель гліцерину у літрі води.
  • Змочіть ганчірку у розчині
  • Дайте тканині висохнути, потім протріть поверхню, що обробляється.

Однак і це ще не всі бонуси у використанні гліцерину. Крім того, що він ефективний для обробки поверхонь від пилу, засіб також підходить для видалення плям. Для досягнення такого результату нанесіть невелику кількість гліцерину на серветку з мікрофібри та протріть нею уражені ділянки, а потім змийте водою.

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...