Сантехніка викликати не доведеться! Цей копійчаний засіб усуне засмічення в раковині

Замість дорогих хімічних засобів для очищення зливу у раковині можна використовувати звичайну соду. Вона не тільки дешева, але також екологічна та ефективна, передають Патріоти України.

Щоб прочистити умивальник, необхідно взяти 150 грамів порошку і добре обсмажити її на сухій сковороді. Після цього соду потрібно розчинити в склянці теплої води, вилити її прямо в злив і залишити до ранку. Вранці залишиться просто відкрити кран та промити злив достатньою кількістю теплої води.

Якщо такий спосіб виявився неефективним, можна скористатися ще одним, для складніших випадків. Для цього потрібно висипати в злив цілу пачку соди та залити 500 мл гарячої води. Далі прикрити злив і також почекати 8-10 годин.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...