Секрет досвідчених господинь! Як зробити м’яким жорстке м’ясо

Ідеальним вважається такий стан м’ясної страви, при якому шматочки є м’якими, ніжними та добре жуються. Однак іноді сире м’ясо залишається надто твердим навіть після розморожування, передають Патріоти України.

Якщо продукт відрізняється надмірною жорсткістю, яка не дає навіть нормально нарізати його, то він потребує розм’якшення.

Подробиці

У цьому випадку досвічені кулінари використовують рідину, з доступом до якої не повинно виникнути жодних проблем.

Правильна підготовка м’яса

Розм’якшити можна навіть найжорсткіше м’ясо. Для цього його треба покласти у розсіл. Причому бажано використовувати розсіл з капусти.

Полежавши недовго у цьому солоному розчині, сире м’ясо набуде максимальної м’якості.

Після цього страву можна сміливо викладати на сковороду або відправляти у каструлю з водою.

Результати замочування не будуть нівельовані термічною обробкою: м’ясо залишиться таким самим ніжним.

Смажена або варена страва відрізнятиметься прекрасною консистенцією, та порадує гурмана своїм чудовим смаком.

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо пити чорний чай щодня

субота, 24 травень 2025, 9:58

Щоденне вживання чорного чаю може як позитивно, так і негативно впливати на організм — усе залежить від кількості, якості чаю, індивідуальних особливостей людини та супутніх факторів. Ось основні наслідки регулярного вживання чорного чаю, передають Пат...

Допоможе схуднути! Вчені назвали спецію, яка допоможе швидше відчути ситість

субота, 24 травень 2025, 9:47

Додавання гострих спецій у їжу може допомогти зменшити калорійність раціону. Про це йдеться у дослідженні, проведеному науковцями з Університету штату Пенсильванія, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Дослідники вивчали, як додавання до стр...