Печінка тушкована з цибулею - класичне поєднання, проте важливу роль грає порядок додавання інгредієнтів, передають Патріоти України.
Цей спосіб донедавна був для нас невідомий, якщо ви теж не пробували саме такий рецепт — обов’язково спробуйте. Печінка вийде надзвичайно соковитою, як ніколи. Перевірений спосіб — 5 із 5 разів відмінний смак!
Для приготування візьміть
1 кг печінки
500 г цибулі
100 мл олії для смаження
сіль та спеції — на смак
Печінку вимочіть звичним для вас способом. Якщо куряча, то можна просто промити, але якщо яловича чи свиняча, то замочіть у воді чи молоці, або 50/50 на 20 хвилин.
Поріжте печінку на частинки — приблизно 7х7 см. Цибулю — напівкільцями.
Ось тут важливий момент — змішайте печінку з порізаною цибулею і залиште на хвилин 5, щоб сік цибулі просочив печінку.
Тим часом розігрійте олію (рафіновану) на сковорідці.
Викладіть печінку з цибулею в один шар на сковорідку, накрийте кришкою і смажте на великому вогні протягом 15 хвилин. Протягом цього часу не відкривайте кришкою, нічого не перевертайте й не мішайте.
Через 15 хвилин додайте сіль та улюблені спеції та просмажте ще 3-5 хвилин, перемішавши.
Печінка готова — соковита, м’якесенька з ароматною підливкою від цибулі та соку печінки. Не треба ні води, ні вершків, ні сметани — буде дуже смачно!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...