Секрет досвідчених господинь! Обов’язково зробіть це перед варінням рису - гарнір буде як у дорогому ресторані

Промивання рису та його замочування показують гарний результат. Така каша чи плов виходять не тільки смачною, але й розсипчастою, що дуже важливо. Так зернятко легко відокремлюється від зернятка, передають Патріоти України.

Але промивання та замочування потрібні і в інших цілях. Вони можуть запобігти проблемам, які пов’язані з виробництвом крупи. При вирощуванні рис можуть обробляти проти шкідників і хвороб. Це потенційний ризик, тому так важливо його ретельно промивати.

Але також не слід перестаратися. Іноді замочують рис на ніч. Після варіння така крупа може перетворитися наче клейстер. Найкраще замочувати крупу на годину дві, у ледь теплій воді. Для кращого результату її ще можна додатково підсолити.

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...