Промивання рису та його замочування показують гарний результат. Така каша чи плов виходять не тільки смачною, але й розсипчастою, що дуже важливо. Так зернятко легко відокремлюється від зернятка, передають Патріоти України.
Але промивання та замочування потрібні і в інших цілях. Вони можуть запобігти проблемам, які пов’язані з виробництвом крупи. При вирощуванні рис можуть обробляти проти шкідників і хвороб. Це потенційний ризик, тому так важливо його ретельно промивати.
Але також не слід перестаратися. Іноді замочують рис на ніч. Після варіння така крупа може перетворитися наче клейстер. Найкраще замочувати крупу на годину дві, у ледь теплій воді. Для кращого результату її ще можна додатково підсолити.
Осіннє підживлення є одним із найважливіших етапів догляду за яблукнями та іншими плодовими деревами в саду. Внесення мінеральних та органічних добрив восени допомагає компенсувати поживні речовини, які дерево втратило протягом сезону, передають Патріо...
Дослідники зі США виявили, що обмеження споживання амінокислоти ізолейцину здатне суттєво впливати на процеси старіння та покращувати стан здоров’я. Експеримент показав, що у мишей, чий раціон містив менше ізолейцину, тривалість життя зросла, а показни...