Секрет досвідчених господинь! Обов’язково зробіть це перед варінням рису - гарнір буде як у дорогому ресторані

Промивання рису та його замочування показують гарний результат. Така каша чи плов виходять не тільки смачною, але й розсипчастою, що дуже важливо. Так зернятко легко відокремлюється від зернятка, передають Патріоти України.

Але промивання та замочування потрібні і в інших цілях. Вони можуть запобігти проблемам, які пов’язані з виробництвом крупи. При вирощуванні рис можуть обробляти проти шкідників і хвороб. Це потенційний ризик, тому так важливо його ретельно промивати.

Але також не слід перестаратися. Іноді замочують рис на ніч. Після варіння така крупа може перетворитися наче клейстер. Найкраще замочувати крупу на годину дві, у ледь теплій воді. Для кращого результату її ще можна додатково підсолити.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.