Секрет досвідчених господинь! Обов’язково зробіть це перед варінням рису - гарнір буде як у дорогому ресторані

Промивання рису та його замочування показують гарний результат. Така каша чи плов виходять не тільки смачною, але й розсипчастою, що дуже важливо. Так зернятко легко відокремлюється від зернятка, передають Патріоти України.

Але промивання та замочування потрібні і в інших цілях. Вони можуть запобігти проблемам, які пов’язані з виробництвом крупи. При вирощуванні рис можуть обробляти проти шкідників і хвороб. Це потенційний ризик, тому так важливо його ретельно промивати.

Але також не слід перестаратися. Іноді замочують рис на ніч. Після варіння така крупа може перетворитися наче клейстер. Найкраще замочувати крупу на годину дві, у ледь теплій воді. Для кращого результату її ще можна додатково підсолити.

Народні прикмети на 7 квітня. Що українці спрадавна не забували роботи цього дня, аби зберегти та примножити добробут

понеділок, 7 квітень 2025, 7:05

Православне свято 7 квітня (20 квітня за старим стилем) - день пам'яті преподобного Георгія, сповідника, митрополита Митиленського. За юліанським календарем - Благовіщення Пресвятої Богородиці, одне з 12 найбільших християнських свят року, нагадують ...

Це може здивувати! Учені з’ясували, як насправді гаджети впливають на сон

неділя, 6 квітень 2025, 18:10

Учені з’ясували, що звичка користуватися ґаджетами перед сном і одразу після значно збільшує ризик безсоння і скорочує тривалість сну, передають Патріоти України. У дослідженні, що охопило понад 45 000 молодих людей у Норвегії, було виявлено, що кожна ...