Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України.
Три правила варіння буряків
По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто його чистити. Достатньо лише старанно обмити буряки під водою, а хвостик і верхівку, де росло бадилля, обрізати не потрібно.
Очищений буряк не варять, а тільки запікають у духовці.
По-друге, щоб правильно зварити буряк, його кладуть у киплячу воду.
Тому спочатку доводимо воду до кипіння, кладемо коренеплід та варимо, закривши каструлю кришкою протягом 15-20 хвилин.
Щоб позбутися неприємного запаху, через 2-3 хвилини після того, як він почне варитися, у воду кладуть хлібну скоринку.
По-третє, залежно від розміру та ваги буряка варять овоч від 15 до 40 хвилин.
Через 15 хвилин варіння гарячу воду зливають і заливають коренеплід холодною водою. Завдяки цій простій хитрості буряк не тільки швидко охолоне, а й легко чиститиметься.
Від оливок і шинок до яєць і суперечливого ананаса - вибір начинок для піци може багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України. Доктор Алан Хірш, директор Фонду лікування та досліджень запахів і смаку в Чикаго, пояснює, що переваги...
Піші прогулянки на роботу не тільки економлять гроші і збільшують кількість кроків на день, а й можуть значно знизити ризик розвитку деяких видів раку, передають Патріоти України. Вчені з Оксфордського університету (Великобританія) та Оклендського унів...