Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України.
Три правила варіння буряків
По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто його чистити. Достатньо лише старанно обмити буряки під водою, а хвостик і верхівку, де росло бадилля, обрізати не потрібно.
Очищений буряк не варять, а тільки запікають у духовці.
По-друге, щоб правильно зварити буряк, його кладуть у киплячу воду.
Тому спочатку доводимо воду до кипіння, кладемо коренеплід та варимо, закривши каструлю кришкою протягом 15-20 хвилин.
Щоб позбутися неприємного запаху, через 2-3 хвилини після того, як він почне варитися, у воду кладуть хлібну скоринку.
По-третє, залежно від розміру та ваги буряка варять овоч від 15 до 40 хвилин.
Через 15 хвилин варіння гарячу воду зливають і заливають коренеплід холодною водою. Завдяки цій простій хитрості буряк не тільки швидко охолоне, а й легко чиститиметься.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...