Секрет досвідчених господинь! Що зробити, щоб риба не розвалювалася під час смаження

Обсмажити рибу так, щоб вийшло ідеальне блюдо з ароматною скоринкою, досить складно. Справа в тому, що продукт досить легко втрачає цілісність і з рівних шматочків перетворюється на неапетитну масу, передають Патріоти України.

Як не дивно, але справа зазвичай не в паніровці і навіть не в самій рибі, а в інгредієнті, про серйозну дію якого на консистенцію страви багато кулінари навіть не здогадуються.

Подробиці

Поясненням того, що страва швидко розвалюється на сковороді, найчастіше є неправильним використанням солі.

Що не так роблять кулінари

Багато людей солять смажену рибу надто пізно: або всередині, або в кінці приготування страви. Зазвичай до цього моменту страва вже є рибною масою замість гарних цілісних шматочків.

Як виправити ситуацію

Додавати сіль бажано на початку смаження, а краще – за 15 хвилин до початку кулінарної процедури.

Якщо кулінару незручно солити сиру рибу, то хлорид натрію можна додати в олію, на якій планується обсмажувати продукт.

В цьому випадку їжа точно не прилипатиме і пригорятиме до дна сковороди. Крім того, вдасться уникнути появи гарячих масляних бризок.

Забудете про проблеми з кишечником! ТОП-6 продуктів, які слід включити до раціону харчування

четвер, 9 травень 2024, 8:56

Правильне харчування - запорука міцного здоров'я та довголіття. Воно базується на правильних харчових звичках, для формування яких потрібні продукти, що відповідають здоровому способу життя. У цій статті OBOZ UA розповість, що насамперед потрібно включ...

Родина оцінить! Картопляна піца на сковороді - смачний альтернативний варіант страви

четвер, 9 травень 2024, 8:14

Ви любите піцу. Звичайно, хто ж її не любить. Пропонуємо один з варіантів приготування смачної піци на сковороді. Жодного шматочка тіста. Читайте деталі далі у статті. Для приготування вам потрібні наступні компоненти:. З картоплі потрібно зробити пюре...