Обсмажити рибу так, щоб вийшло ідеальне блюдо з ароматною скоринкою, досить складно. Справа в тому, що продукт досить легко втрачає цілісність і з рівних шматочків перетворюється на неапетитну масу, передають Патріоти України.
Як не дивно, але справа зазвичай не в паніровці і навіть не в самій рибі, а в інгредієнті, про серйозну дію якого на консистенцію страви багато кулінари навіть не здогадуються.
Поясненням того, що страва швидко розвалюється на сковороді, найчастіше є неправильним використанням солі.
Багато людей солять смажену рибу надто пізно: або всередині, або в кінці приготування страви. Зазвичай до цього моменту страва вже є рибною масою замість гарних цілісних шматочків.
Додавати сіль бажано на початку смаження, а краще – за 15 хвилин до початку кулінарної процедури.
Якщо кулінару незручно солити сиру рибу, то хлорид натрію можна додати в олію, на якій планується обсмажувати продукт.
В цьому випадку їжа точно не прилипатиме і пригорятиме до дна сковороди. Крім того, вдасться уникнути появи гарячих масляних бризок.
У своєму профілі в Instagram нутриціологиня Світлана Нікітчук розповіла про основні помилки, яких часто припускаються ті, хто бажає влітку схуднути та мати гарний вигляд, передають Патріоти України. Літньої пори на столі з'являється велика кількість се...
Автомобілі з автоматичною трансмісією значно зручніші для водіння, ніж з механікою. Проте, за неправильного використання, вони можуть витрачати більше пального. Експерти стверджують: якщо дотримуватися кількох простих правил, можна зменшити витрати пал...