Обсмажити рибу так, щоб вийшло ідеальне блюдо з ароматною скоринкою, досить складно. Справа в тому, що продукт досить легко втрачає цілісність і з рівних шматочків перетворюється на неапетитну масу, передають Патріоти України.
Як не дивно, але справа зазвичай не в паніровці і навіть не в самій рибі, а в інгредієнті, про серйозну дію якого на консистенцію страви багато кулінари навіть не здогадуються.
Поясненням того, що страва швидко розвалюється на сковороді, найчастіше є неправильним використанням солі.
Багато людей солять смажену рибу надто пізно: або всередині, або в кінці приготування страви. Зазвичай до цього моменту страва вже є рибною масою замість гарних цілісних шматочків.
Додавати сіль бажано на початку смаження, а краще – за 15 хвилин до початку кулінарної процедури.
Якщо кулінару незручно солити сиру рибу, то хлорид натрію можна додати в олію, на якій планується обсмажувати продукт.
В цьому випадку їжа точно не прилипатиме і пригорятиме до дна сковороди. Крім того, вдасться уникнути появи гарячих масляних бризок.
17 травня за новим стилем вшановують пам'ять апостола від 70-ти Адроника і патріарха Стефана Константинопольського. За юліанським календарем сьогодні згадують мученицю Пелагію Тарсійську. . Наші предки присвячували це народне свято посівам овочів і зе...
Щоб схуднути, потрібно споживати менше калорій, ніж витрачаєш. Це називається калорійним дефіцитом. Скільки саме калорій треба їсти — залежить від багатьох факторів:. Якщо ти хочеш, я можу порахувати твою добову норму калорій — просто напиши: