
Червоний борщ – найспірніша страва. Якщо приготувати його абияк, то його правильно буде назвати супом з буряком.
Однак є хитрощі, які допоможуть врятувати страву навіть у останній момент.
Хитрість перша
Говорять, що варити борщ треба неодмінно з м’ясом на кісточці. Насправді краще використати і кісточку, і курку. Не обов’язково використовувати яловичину, головне – варити два види м’яса.
Хитрість друга
Одна чайна ложка цукру може врятувати борщ, коли овочева засмажка з різних причин не вдалася. Це може статися через неякісні буряки або інші овочі, так само як і випадково допущену помилку при їх приготуванні.
Хитрість третя
Навіть якщо довелося варити борщ на одній лише курячій грудці, достатньо додати в готову страву шматочок вершкового масла. Його додають в останню чергу в каструлю, завдяки чому борщ набуває більш наваристого і насиченого смаку.
Хитрість четверта
Готуючи борщ, зваріть один очищений коренеплід у каструлі із борщем. Решту буряків обсмажте з оцтом і лимонним соком, щоб зберегти смак і колір, а варені буряки натріть на тертці – колір такого борщу стає неповторним і насиченим.
Хитрість п’ята
Часник і зелень нададуть борщу аромату і смаку, але додавати їх потрібно тільки в готову страву, за кілька хвилин до того, як вимкнете вогонь.
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Багато жінок, прагнучи виглядати доглянуто, іноді несвідомо роблять помилки в макіяжі, які лише підкреслюють зморшки й додають кілька років. Візажисти пояснили, які звички у фарбуванні обличчя краще забути, якщо хочете виглядати свіжо та природно, пере...