Секрет досвідчених господинь! ТОП-5 хитрощів, які покращать смак червоного борщу

Червоний борщ – найспірніша страва. Якщо приготувати його абияк, то його правильно буде назвати супом з буряком.

Однак є хитрощі, які допоможуть врятувати страву навіть у останній момент.

Подробиці

Хитрість перша

Говорять, що варити борщ треба неодмінно з м’ясом на кісточці. Насправді краще використати і кісточку, і курку. Не обов’язково використовувати яловичину, головне – варити два види м’яса.

Хитрість друга

Одна чайна ложка цукру може врятувати борщ, коли овочева засмажка з різних причин не вдалася. Це може статися через неякісні буряки або інші овочі, так само як і випадково допущену помилку при їх приготуванні.

Хитрість третя

Навіть якщо довелося варити борщ на одній лише курячій грудці, достатньо додати в готову страву шматочок вершкового масла. Його додають в останню чергу в каструлю, завдяки чому борщ набуває більш наваристого і насиченого смаку.

Хитрість четверта

Готуючи борщ, зваріть один очищений коренеплід у каструлі із борщем. Решту буряків обсмажте з оцтом і лимонним соком, щоб зберегти смак і колір, а варені буряки натріть на тертці – колір такого борщу стає неповторним і насиченим.

Хитрість п’ята

Часник і зелень нададуть борщу аромату і смаку, але додавати їх потрібно тільки в готову страву, за кілька хвилин до того, як вимкнете вогонь.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...