Секрет господинь! Крупи можна варити не лише з молоком чи водою - є альтернативний варіант

Крупи в харчуванні є завжди. Гречка, рис, пшоно, вівсянка - найчастіше зустрічаються на на наших столах. Варять їх переважно у молоці або воді. Це швидко, традиційно, тому досить очікувано. Якщо ви готові до зміни стереотипів, що інакше варити не можна, тоді пропонуємо вам розглянути тему детальніше, передають Патріоти України.

Альтернативні варіанти

Не дивуйтесь запропонованому варіанту — крупи можна варити у фруктовому або овочевому соці. Оригінально та незвично, але спосіб має право на існування.

При готуванні круп на гарнір до риби або м’яса, можна додати лимонний сік. Наприклад, це актуально для рису. Він вийде не надто сухим та можна буде не готувати додатковий соус, бо смакові барви вже будуть присутні у страві.

Ще один цікавий спосіб внести різноманіття. В процесі приготування рисового гарніру додайте виноградний або гранатовий сік. Це надасть характерний присмак та навіть трохи підфарбує колір.

Якщо ви хочете приготувати вівсянку, але не на молоці з цукром, а як гарнір для риби чи м’яса, тоді вам потрібен гарбузовий нектар або з моркви.

Кулінарія — суцільні смакові експерименти. Пробуйте щось нове та оригінальне. Скорше за все буде незвично, але ви знайдете для себе цікаві способи приготування звичних страв.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...