
Соковиті ягоди у випічці - це одночасно смачно та проблемно. Вони здатні витікати з тіста, що робить його вологим, призводить до підгоряння та не дає можливості тісту нормально пропектися. Щоб мінімізувати подібні ризики для випічки, потрібно правильно підготувати ягоди. Як це зробити, читайте далі в статті.
Завдання полягає в тому, щоб був загущувач для вбирання зайвої вологи. І ним може стати крохмаль. Простий, доступний та дієвий засіб. Спочатку промийте ягоди та просушіть, щоб відразу було менше вологи. Потім вже додавайте певний інгредієнт з запропонованих далі.
Часто питають, який саме крохмаль краще вибрати: картопляний чи кукурудзяний. Кулінари рекомендують другий. Кукурудзяний крохмаль делікатніший, а ще він більш в’язкий. Є ще один великий плюс — він немає присмаку, тож пирогу не буде його також мати.
Ще один популярний засіб — манна крупа. З нею можна навіть зробити начинки з додаванням варення. Як відомо, воно відразу рідке, тож при нагріванні відразу потече. Якщо попередньо проварити варення з манною крупою, то начинка буде ідеальною. Скільки додавати манки, залежить від густоти варення. Починати треба з 1 чайної ложки, а далі треба дивитися. Якщо варення досить рідке, то й столова ложка знадобиться.
Новий 2026 рік уже близько, тому багато хто вже почав прикрашати ялинку та наповнювати дім символами удачі. За давніми традиціями, певні предмети під новорічним деревом здатні привабити процвітання, здоров’я та гармонію, передають Патріоти України. Екс...
Наближається Новий 2026 рік, і багато дівчат уже активно обирають дизайн святкового манікюру. Проте астрологи радять не поспішати з вибором: за їхніми словами, саме колір нігтів на перетині двох років може вплинути на те, що принесе вам наступний рік -...