Секрет господинь! Пиріг не буде гірким та підгорілим, якщо додати до ягідної начинки один інгредієнт

Соковиті ягоди у випічці - це одночасно смачно та проблемно. Вони здатні витікати з тіста, що робить його вологим, призводить до підгоряння та не дає можливості тісту нормально пропектися. Щоб мінімізувати подібні ризики для випічки, потрібно правильно підготувати ягоди. Як це зробити, читайте далі в статті.

Секретний засіб

Завдання полягає в тому, щоб був загущувач для вбирання зайвої вологи. І ним може стати крохмаль. Простий, доступний та дієвий засіб. Спочатку промийте ягоди та просушіть, щоб відразу було менше вологи. Потім вже додавайте певний інгредієнт з запропонованих далі.

Часто питають, який саме крохмаль краще вибрати: картопляний чи кукурудзяний. Кулінари рекомендують другий. Кукурудзяний крохмаль делікатніший, а ще він більш в’язкий. Є ще один великий плюс — він немає присмаку, тож пирогу не буде його також мати.

Ще один популярний засіб — манна крупа. З нею можна навіть зробити начинки з додаванням варення. Як відомо, воно відразу рідке, тож при нагріванні відразу потече. Якщо попередньо проварити варення з манною крупою, то начинка буде ідеальною. Скільки додавати манки, залежить від густоти варення. Починати треба з 1 чайної ложки, а далі треба дивитися. Якщо варення досить рідке, то й столова ложка знадобиться.

А ви це знали? Чи може боліти голова від кондиціонера і як цього уникнути

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:53

Кондиціонер - справжній порятунок у літню спеку. Він дарує прохолоду, створюючи комфортний мікроклімат у приміщенні. Однак, як і будь-який інший пристрій, він має свої недоліки. Одним із них є головний біль, на який часто скаржаться люди, що використов...

А ви це знали? Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:12

передають Патріоти України. Фарш використовується для приготування різних смачних страв, . На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви. Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яс...