Сексолог назвав три напої, які вбивають чоловічу потенцію

Харчування має неабиякий вплив на організм і це ні для кого не секрет. Воно також впливає на чоловічу потенцію, повідомляють Патріоти України із посиланням на NewsYou.

Сексолог Євгеній Кульгавчук назвав три напої, які надзвичайно шкодять потенції і чоловіки їх досить часто п'ють. Один із них - кава. Якщо її пити більше, ніж три чашки на день, то страждає кора надниркових залоз, яка причетна до вироблення тестостерону. Тому зловживати кавою не слід.

Алкоголь впливає на синтез тестостерону набагато гірше. Наприклад, пиво містить фітоестрогени, а це аналоги жіночих гормонів. Недарма у багатьох любителів пива спостерігається ожиріння за жіночим типом – ростуть груди, ширшають стегна.

Також чоловічу потенцію можуть знижувати газовані напої, у яких багато цукру. Через них з'являється зайва вага, а жир негативно впливає на рівень чоловічих гормонів.

Сексолог радить чоловікам позбавитися від зайвої ваги та налагодити режим харчування. Вечеря з жирної їжі не сприяє активному статевому життю. Важливо вживати білок, а ще полюбити зелень – петрушку, селеру, кріп. Корисні будуть горіхи та морепродукти.

Нормальний рівень тестостерону в організмі пов'язаний, крім сексу, з поліпшенням концентрації уваги, пам'яті, роботи серця. Він знижує втому, допомагає запобігти анемії, розвитку діабету другого типу і серцево-судинних захворювань.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...