Сексолог назвав три напої, які вбивають чоловічу потенцію

Харчування має неабиякий вплив на організм і це ні для кого не секрет. Воно також впливає на чоловічу потенцію, повідомляють Патріоти України із посиланням на NewsYou.

Сексолог Євгеній Кульгавчук назвав три напої, які надзвичайно шкодять потенції і чоловіки їх досить часто п'ють. Один із них - кава. Якщо її пити більше, ніж три чашки на день, то страждає кора надниркових залоз, яка причетна до вироблення тестостерону. Тому зловживати кавою не слід.

Алкоголь впливає на синтез тестостерону набагато гірше. Наприклад, пиво містить фітоестрогени, а це аналоги жіночих гормонів. Недарма у багатьох любителів пива спостерігається ожиріння за жіночим типом – ростуть груди, ширшають стегна.

Також чоловічу потенцію можуть знижувати газовані напої, у яких багато цукру. Через них з'являється зайва вага, а жир негативно впливає на рівень чоловічих гормонів.

Сексолог радить чоловікам позбавитися від зайвої ваги та налагодити режим харчування. Вечеря з жирної їжі не сприяє активному статевому життю. Важливо вживати білок, а ще полюбити зелень – петрушку, селеру, кріп. Корисні будуть горіхи та морепродукти.

Нормальний рівень тестостерону в організмі пов'язаний, крім сексу, з поліпшенням концентрації уваги, пам'яті, роботи серця. Він знижує втому, допомагає запобігти анемії, розвитку діабету другого типу і серцево-судинних захворювань.

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...