Вчені зазначають, що найкориснішою буде риба виду лососевих, яка живе в дикій природі, а не та, що вирощена у фермерських господарствах, передають Патріоти України.
Науковці рекомендують не купувати червону рибу, вирощену в штучних водоймах, оскільки вона не має тих поживних речовин і вітамінів, які містяться в дикій. Розповідаємо, яка користь дикого лосося, посилаючись на видання News week.
Науковці провідних англійських університетів, зокрема Кембриджського та Абердинського, з’ясували, що вирощений у штучних умовах лосось не містить у своєму м’ясі шести ключових речовин – калію, йоду, заліза, омега-3, вітаміну B12 і вітаміну A. Саме заради цих корисних вітамінів і мінералів люди найчастіше вибирають червону рибу.
Під час дослідження було виявлено, що в дикій червоній рибі вміст калію уп'ятеро вищий, ніж у тій, що вирощена фермерами. Також науковці встановили, що філе дикої риби містить вчетверо більше йоду, а заліза, омега-3 й вітамінів А і В – у півтора раза.
У кожного з нас є улюблені ласощі - хтось не уявляє дня без жувальних ведмедиків, інші шаленіють від печива, а дехто не пройде повз цукерок чи солодкої вати. Але твій вибір улюбленої смакоти може розкрити про тебе більше, ніж ти думаєш, передають Патрі...
Якщо ви доглядаєте свої кімнатні рослини точно так, як рекомендують інструкції, а вони все одно почуваються не надто добре, можливо, ви припускаєтесь помилки у виборі води для поливу. Якість рідини дуже важлива для підтримання здоров’я квітів, передают...