Що додати в воду, щоб пил не сідав - досвідчені господині розкрили секрет

Пил не тільки псує естетичний вигляд кімнати, але і згубно впливає на здоров'я. Всім хочеться дихати свіжим і чистим повітрям, а коли в будинку є діти це стає ще більшою проблемою, передають Патріоти України

Чим витирати пил, щоб він менше сідав - простий спосіб

Для прибирання пилу найкраще підходять мікрофіброві ганчірки або щітки. Вони краще притягують дрібні частинки бруду за рахунок електростатичних властивостей.

У той же час, пір'яні мітелочки і ганчірки зі звичайної тканини просто перекидають пил на інше місце. Якщо в момент прибирання під рукою немає мікрофібрової ганчірки, то можна злегка намочити звичайну.

Засоби від пилу для меблів - що вибрати

Найпростіший спосіб - купити в магазині спеціальні засоби, в тому числі і поліроль, які не просто доглядають за поверхнями, але і відштовхують частинки пилу.

Якщо гості вже на порозі, а всі кошти закінчилися, можна розвести у воді трохи кондиціонера для білизни, злегка змочити їм ганчірку або розпорошити на поверхні і протерти. Для очищення скляних предметів побуту можна використовувати розчин води і оцту, або спеціальні засоби для очищення стекол.

Як правильно витирати пил - універсальний спосіб

Починати прибирання краще з верхніх поверхонь і просуватися вниз, щоб пил не осідав на вже очищені меблі. Не забувайте прати або міняти ганчірки, які використовуєте для прибирання.

Пам'ятайте, що в більшості випадків для позбавлення від пилу досить простої чистої води або злегка зволоженою ганчірки.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...