Кухня - місце, де найчастіше в будинку з’являються неприємні запахи. Причин є безліч: погана вентиляція, зіпсовані продукти, надмірна вологість, пліснява та цвіль. Іноді господарі довго шукають джерело різкого смороду, навіть не підозрюючи, що причина може приховуватися у звичайних шафках, передають Патріоти України
Звісно, легше попередити появу неприємного запаху, ніж намагатися від нього позбутися. Експерти з прибирання рекомендують використати ароматичні саше. Їх можна виготовити вдома власноруч. У невеличкі мішечки (можна марлеві) кладуть наповнювачі – сухі трави. Найкраще взяти:
Також важливо слідкувати, щоб продукти не лежали у шафі занадто довго, адже це може призвести до їх псування і появи неприємного запаху.
Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...