Кухня - місце, де найчастіше в будинку з’являються неприємні запахи. Причин є безліч: погана вентиляція, зіпсовані продукти, надмірна вологість, пліснява та цвіль. Іноді господарі довго шукають джерело різкого смороду, навіть не підозрюючи, що причина може приховуватися у звичайних шафках, передають Патріоти України
Звісно, легше попередити появу неприємного запаху, ніж намагатися від нього позбутися. Експерти з прибирання рекомендують використати ароматичні саше. Їх можна виготовити вдома власноруч. У невеличкі мішечки (можна марлеві) кладуть наповнювачі – сухі трави. Найкраще взяти:
Також важливо слідкувати, щоб продукти не лежали у шафі занадто довго, адже це може призвести до їх псування і появи неприємного запаху.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...