Кухня - місце, де найчастіше в будинку з’являються неприємні запахи. Причин є безліч: погана вентиляція, зіпсовані продукти, надмірна вологість, пліснява та цвіль. Іноді господарі довго шукають джерело різкого смороду, навіть не підозрюючи, що причина може приховуватися у звичайних шафках, передають Патріоти України
Звісно, легше попередити появу неприємного запаху, ніж намагатися від нього позбутися. Експерти з прибирання рекомендують використати ароматичні саше. Їх можна виготовити вдома власноруч. У невеличкі мішечки (можна марлеві) кладуть наповнювачі – сухі трави. Найкраще взяти:
Також важливо слідкувати, щоб продукти не лежали у шафі занадто довго, адже це може призвести до їх псування і появи неприємного запаху.
Дослідження за участю понад 21 тис. осіб показало, що вісцеральний жир, який накопичується навколо печінки, шлунка та кишечника, пов’язаний із прискореним старінням серця і судин, передають Патріоти України. На відміну від підшкірного жиру, який можна ...
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...