Скільки часу потрібно варити бульйон із домашнього півня, щоб мʼясо не було твердим - правильна технологія

Саме з домашнього півня виходить найсмачніший бульйон. Але є одна проблема - м'ясо часто виходить досить жорстким, а сам суп досить мутним. Все через те, що ви неправильно варите страву, передають Патріоти України.

Ідея приготування прозорого та наваристого бульйону з домашнього півня опублікована на сторінці фудблогерки Аліни з ніком alin_withkitchen в Instagram. Пам'ятайте, що молодий півень вариться швидше, ніж старий. А прозорість бульйону залежить від того, наскільки ретельно ви промиєте м'ясо.

Інгредієнти:

  • домашній півень – 1,5 кг
  • м'ясо яловичини – 400 г
  • цибуля – 2 шт
  • сіль, лаврове листя, перець горошком – за смаком
  • вода
  • зелень
  • макаронні вироби (варити окремо)

Спосіб приготування:

1. Добре промити два види мʼяса. Краще поставити півня на ніч у воді. Чим краще ви його промиєте – тим прозоріший бульйон вийде.

2. Закип'ятити у каструлі воду, додати уже в киплячу воду мʼясо птиці. Варимо приблизно - 1-1,5 на невеликому вогні, збираємо якщо потрібно піну.

3. Додати мʼясо яловичини нарізане шматочками, цілі цибулину, часник.

4. Додати спеції у бульйон.

5. Варити 1-1,5 години, поки мʼясо не стане м'яким. Якщо у вас мʼясо зі старого півня – потрібно варити ще на 1 годину довше.

6. Окремо відварити локшину. Подавати бульйон із нею та вареним яйцем.

7. Поспати свіжою петрушкою.

Жінкам на замітку! Які неочевидні ознаки того, що ви дуже подобаєтеся чоловікові

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:49

Іноді жінка не розуміє, чи подобається чоловікові, бо він відверто про це не говорить, а запитати прямо не наважується або не має такої можливості, передають Патріоти України. Чоловік зазвичай соромиться зізнатися, що йому подобається жінка, бо не звик...

А ви це знали? Чому сидіння на підлозі може продовжити життя

п’ятниця, 27 вересень 2024, 16:56

Люди, які живуть найдовше у світі, мають інші звички сидіння, ніж більшість з нас, і ці відмінності можуть відігравати важливу роль у довголітті. Більшість експертів у сфері охорони здоров’я погоджуються, що надмірне сидіння щодня негативно впливає на ...