Саме з домашнього півня виходить найсмачніший бульйон. Але є одна проблема - м'ясо часто виходить досить жорстким, а сам суп досить мутним. Все через те, що ви неправильно варите страву, передають Патріоти України.
Ідея приготування прозорого та наваристого бульйону з домашнього півня опублікована на сторінці фудблогерки Аліни з ніком alin_withkitchen в Instagram. Пам'ятайте, що молодий півень вариться швидше, ніж старий. А прозорість бульйону залежить від того, наскільки ретельно ви промиєте м'ясо.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Добре промити два види мʼяса. Краще поставити півня на ніч у воді. Чим краще ви його промиєте – тим прозоріший бульйон вийде.
2. Закип'ятити у каструлі воду, додати уже в киплячу воду мʼясо птиці. Варимо приблизно - 1-1,5 на невеликому вогні, збираємо якщо потрібно піну.
3. Додати мʼясо яловичини нарізане шматочками, цілі цибулину, часник.
4. Додати спеції у бульйон.
5. Варити 1-1,5 години, поки мʼясо не стане м'яким. Якщо у вас мʼясо зі старого півня – потрібно варити ще на 1 годину довше.
6. Окремо відварити локшину. Подавати бульйон із нею та вареним яйцем.
7. Поспати свіжою петрушкою.
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...