Саме з домашнього півня виходить найсмачніший бульйон. Але є одна проблема - м'ясо часто виходить досить жорстким, а сам суп досить мутним. Все через те, що ви неправильно варите страву, передають Патріоти України.
Ідея приготування прозорого та наваристого бульйону з домашнього півня опублікована на сторінці фудблогерки Аліни з ніком alin_withkitchen в Instagram. Пам'ятайте, що молодий півень вариться швидше, ніж старий. А прозорість бульйону залежить від того, наскільки ретельно ви промиєте м'ясо.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Добре промити два види мʼяса. Краще поставити півня на ніч у воді. Чим краще ви його промиєте – тим прозоріший бульйон вийде.
2. Закип'ятити у каструлі воду, додати уже в киплячу воду мʼясо птиці. Варимо приблизно - 1-1,5 на невеликому вогні, збираємо якщо потрібно піну.
3. Додати мʼясо яловичини нарізане шматочками, цілі цибулину, часник.
4. Додати спеції у бульйон.
5. Варити 1-1,5 години, поки мʼясо не стане м'яким. Якщо у вас мʼясо зі старого півня – потрібно варити ще на 1 годину довше.
6. Окремо відварити локшину. Подавати бульйон із нею та вареним яйцем.
7. Поспати свіжою петрушкою.
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...