Сковороди і каструлі, що пригоріли, можна врятувати! Ось який саморобний розчин поверне їм блиск

Сковороди та каструлі часто використовуються для приготування страв та можуть пригоріти. Та й згодом антипригарні властивості посуду губляться. Проте простий лайфхак поверне їм блиск і чистоту, передають Патріоти України.

За допомогою натуральних засобів можна очистити сковороду або каструлю від нагару, пише Express. Доступні продукти видалять шматочки, що пригоріли, з дна поверхні.

Як очистити сковороду і каструлю, що пригоріли

Використання натуральних продуктів — чудова ідея, бо ви не хочете повністю зіпсувати сковороду, стираючи її антипригарне дно. Отже, приготуйте пасту із звичайного оцту, лимонного соку та харчової соди. Натріть цим саморобним засіб дно каструлі, перш ніж залишити на ніч. Цей метод працює блискуче і не вимагає багато зусиль.

Лимони, зокрема, повні лимонної кислоти, що робить їх ідеальними для очищення будь-яких типів каструль і сковорідок, що пригоріли, а також деко і посуду в духовці. Тоді як харчова сода має м’які абразивні властивості, що робить її ідеальною для очищення деко, не пошкоджуючи поверхню.

Психологічний тест! Оберіть дерео - і дізнайтеся, яка емоція у вас домінує

четвер, 25 квітень 2024, 6:12

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що коїться в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: яка емоція у вас домінує, передають Патріоти України. Розгляньте дерева на картинці, і виберіть одне,...

Щоб не хропіти та не сприяти появі на обличчі зморшок: Нове дослідження, які пози для сну найкращі

четвер, 25 квітень 2024, 5:40

Вчені встановили найкращі пози для сну, які можуть позитивно впливати на якість нашого відпочинку та загальний стан організму. Для цього провели спеціальні дослідження. Вони знімали людей під час сну або використовували пристрої, які відстежують їхні р...