Смачний спосіб омолодити тіло лише за місяць: Дієтолог поділилася рецептом цілющого супу

Ваші судини поступово позбавляться запалень, старіння, розривів і на них менше налипатимуть холестеринові бляшки.

"Якщо у вашому щотижневому раціоні до цього часу немає пряного томатного супу-пюре, то хоч зараз, в серпні, надолужте. Балуйте себе цим еліксиром двічі в тиждень. Знаєте, що отримаєте? Молодше тіло вже буквально за місяць", - пише дієтолог Оксана Скиталінська на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Бо ваші судини поступово позбавляться запалень, старіння, розривів і на них менше налипатимуть холестеринові бляшки. Це означає, що по найдрібнішим капілярам буде текти і грати молода кров.

Ваша шкіра, стане, як у напівбога, бо суміш каротиноїдів загоїть всі мікроскопічні запалення, ерозії, сухість, вирівняє тон, допоможе стати ще кращою після перебування на сонці.

В помідорах так багато пектину, що бактерії вашого товстого кишечника будуть співати вам оди і віддячать тим, чим можуть - якісним і регулярним подарунком.

Хто там курить, їжте по склянці цього супу замість сигарети. Ви закохаєтеся у своє відображення у дзеркалі!

Усі, у кого виставлений діагноз "онко", вам особливо потрібен цей супчик-пюре, бо і помідори, і всі інші складники є внутрішньоклітинними та позаклітинними антимутагенами.

Рецепт:

- помідорчики;

- бурячок (зовсім трошки, сирого);

- часничок;

- перчик чорний мелений;

- куркума в порошку або в корені, чи трошки імбиру (вони майже брат і сестра за своїм складом);

- олія оливкова;

- свіжий базилік (в мене фіолетовий, там більше поліфенолів);

- петрушка;

- сіль;

- бальзамічний або яблучний оцет;

- можна додати моркву і червоний болгарський перчик.

Збиваєте. Не гаєте часу, можете з цільнозерновим або висівковим хлібчиком то все з'їсти.

А якщо хочете, як у тій пісні "більшого вимагай", тоді щодня хоч пів склянки, а постарайтеся з'їсти.

І останній мегакозир - суп низькокалорійний".

Не просто яскравий дизайн: Що означають кольори кухонних дошок

вівторок, 8 квітень 2025, 12:05

Кольорова система маркування, яка використовується на професійних кухнях, створена для того, щоб уникнути забруднення продуктів через їхнє перекриття, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наприклад, червона дошка призначена для м'яса, синя —...

Нині це може здивувати! Навіщо в СРСР капронові колготки обробляли хлоркою і оцтом

вівторок, 8 квітень 2025, 10:42

У радянські часи жінки, які змогли дістати таку розкіш, як капронові колготки, часто стикалися з проблемою їх швидкого зношування. Щоб подовжити термін служби цього дефіцитного товару, радянські модниці використовували незвичайні методи догляду, зокрем...