Смакота! Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки, передають Патріоти України.

Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Проте досвідченні кулінари рекомендують інші способи обробки риби перед її обсмажуванням.

Перший спосіб

Недоліком використання пшеничного борошна як «оболонки» для смаженої риби є сухість блюда.

Рибка, хоч і виходить хрусткою зовні, але не зберігає соковитості всередині.

Втім, проблему дуже легко вирішити. Для цього достатньо замінити пшеничне борошно на кукурудзяне.

В результаті соки будуть миттєво «запечатані» у рибці. Страва залишиться соковитим і при цьому придбають «хрустинку».

Другий спосіб

Якщо кукурудзяного борошна немає, то можна обваляти рибу і в стандартному борошні. Але тоді останній інгредієнт потрібно заздалегідь «з’єднати» із манною крупою. Об’єм цих компонентів має бути рівним.

Перед тим, як обваляти рибні шматочки у цій суміші, продукт слід занурити у збите куряче яйце.

Рибу в клярі слід викласти на добре розігріту сковороду, в яку було заздалегідь налито масло.

Підсумком стане приготування м’якого та соковитого блюда з красивою та апетитною скоринкою.

Джерело: ПростоВей

Психологічний тест: який у вас стиль спілкування? Оберіть птаха і дізнайтеся

середа, 6 серпень 2025, 5:40

Наш вибір багато розповідає про риси характеру, цінності та недоліки. Простий особистісний тест допоможе оцінити ваші комунікативні навички. Перед вами чотири різні птахи - оберіть одного і дізнайтеся, як ви спілкуєтесь. Удачі, передають Патріоти Украї...

Психологічний тест: Який звук вас заспокоює? Відповідь розкаже, хто ви насправді

вівторок, 5 серпень 2025, 23:10

Іноді найнеочевидніші вибори багато про нас розповідають. Навіть такі, як звуки, які ми вважаємо заспокійливими. На зображенні показані чотири варіанти звуків, кожен із яких відповідає певним рисам характеру та цінностям. Оберіть той, який найбільше ва...