
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки, передають Патріоти України.
Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Проте досвідченні кулінари рекомендують інші способи обробки риби перед її обсмажуванням.
Недоліком використання пшеничного борошна як «оболонки» для смаженої риби є сухість блюда.
Рибка, хоч і виходить хрусткою зовні, але не зберігає соковитості всередині.
Втім, проблему дуже легко вирішити. Для цього достатньо замінити пшеничне борошно на кукурудзяне.
В результаті соки будуть миттєво «запечатані» у рибці. Страва залишиться соковитим і при цьому придбають «хрустинку».
Якщо кукурудзяного борошна немає, то можна обваляти рибу і в стандартному борошні. Але тоді останній інгредієнт потрібно заздалегідь «з’єднати» із манною крупою. Об’єм цих компонентів має бути рівним.
Перед тим, як обваляти рибні шматочки у цій суміші, продукт слід занурити у збите куряче яйце.
Рибу в клярі слід викласти на добре розігріту сковороду, в яку було заздалегідь налито масло.
Підсумком стане приготування м’якого та соковитого блюда з красивою та апетитною скоринкою.
Ви коли-небудь замислювалися, що може розповісти про вас простий тест на особистість? Це маленьке дослідження розкриє несподівані сторони вашого характеру.Незалежно від того, що саме ви побачили на малюнку передусім, кожен варіант говорить щось унікаль...
В Україні інспектори виявили понад 24 тисячі одиниць дитячої продукції, яка загрожує здоров’ю. Частина іграшок може викликати токсичні реакції та травмувати дитину. Про це повідомляє Держпродспоживслужба, передають Патріоти України. Протягом 2025 року ...