
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки, передають Патріоти України.
Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Проте досвідченні кулінари рекомендують інші способи обробки риби перед її обсмажуванням.
Недоліком використання пшеничного борошна як «оболонки» для смаженої риби є сухість блюда.
Рибка, хоч і виходить хрусткою зовні, але не зберігає соковитості всередині.
Втім, проблему дуже легко вирішити. Для цього достатньо замінити пшеничне борошно на кукурудзяне.
В результаті соки будуть миттєво «запечатані» у рибці. Страва залишиться соковитим і при цьому придбають «хрустинку».
Якщо кукурудзяного борошна немає, то можна обваляти рибу і в стандартному борошні. Але тоді останній інгредієнт потрібно заздалегідь «з’єднати» із манною крупою. Об’єм цих компонентів має бути рівним.
Перед тим, як обваляти рибні шматочки у цій суміші, продукт слід занурити у збите куряче яйце.
Рибу в клярі слід викласти на добре розігріту сковороду, в яку було заздалегідь налито масло.
Підсумком стане приготування м’якого та соковитого блюда з красивою та апетитною скоринкою.
Смартфон давно перетворився на особистий сейф із листуванням, фото, паролями та банківськими додатками, тож для зловмисників він - цінніша здобич, ніж ноутбук. Одна необережна дія, підозрілий застосунок чи клік по фішинговому посиланню можуть відкрити ...
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...