Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки, передають Патріоти України.
Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Проте досвідченні кулінари рекомендують інші способи обробки риби перед її обсмажуванням.
Недоліком використання пшеничного борошна як «оболонки» для смаженої риби є сухість блюда.
Рибка, хоч і виходить хрусткою зовні, але не зберігає соковитості всередині.
Втім, проблему дуже легко вирішити. Для цього достатньо замінити пшеничне борошно на кукурудзяне.
В результаті соки будуть миттєво «запечатані» у рибці. Страва залишиться соковитим і при цьому придбають «хрустинку».
Якщо кукурудзяного борошна немає, то можна обваляти рибу і в стандартному борошні. Але тоді останній інгредієнт потрібно заздалегідь «з’єднати» із манною крупою. Об’єм цих компонентів має бути рівним.
Перед тим, як обваляти рибні шматочки у цій суміші, продукт слід занурити у збите куряче яйце.
Рибу в клярі слід викласти на добре розігріту сковороду, в яку було заздалегідь налито масло.
Підсумком стане приготування м’якого та соковитого блюда з красивою та апетитною скоринкою.
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...