
Проблема підробки їжі стоїть дуже гостро. Покупець може не здогадуватися, що він бере продукт із замінником молочного жиру. Виробники не поспішають ділитися такою інформацією на упаковці. І якщо сир від "пальми" ми вже вміємо відрізняти, то сметану від підробки тільки вчитимемося, передають Патріоти України.
Існує кілька способів визначити, чи є у складі сметани замінник молочного жиру.
Способи:
Чи можна їсти "рослинну" сметану
Жир у справжній сметані добре засвоюється організмом, оскільки температура його плавлення менше 33 градусів. Пальмова олія стає рідкою лише при 39-43 градусах. Це означає, що вона частково відкладається у травній системі та в судинах.
Зрідка вживати сметану з рослинним жиром можна, але не щодня. Рослинна олія в сметані далеко не корисна і відмовитися від такого продукту потрібно якнайшвидше.
Деякі види рослин можна обрізати навіть у листопаді, а санітарна обрізка просто необхідна. Водночас багато чагарників цього не люблять. Обрізка може призвести до затримки цвітіння та росту, а іноді навіть до загибелі всього чагарнику, пише Deccoria, пе...
Вірусне відео з TikTok викликало хвилю обговорень у соцмережах - понад сім мільйонів переглядів і тисячі коментарів. Причина проста: автор запропонував глядачам пройти короткий тест на основі оптичної ілюзії, який нібито показує, як працює наш мозок і ...