Стануть в нагоді цієї зими: ТОП-5 речей, які допоможуть вам зігрітися

Через повномасштабне вторгнення РФ зима, що наближається, викликає закономірні побоювання і українці всіляко готуються до холодів - утеплюють житло, купують обігрівачі і роблять запаси продуктів, передають Патріоти України.

Є п'ять речей, які допоможуть вам зігрітися цієї зими.

Плед із рукавами

З ним тепло, затишно та, головне, зручно. Можна читати, працювати на ноутбуці, розмовляти телефоном, пити чай і при цьому залишатися в теплі. Завдяки рукавам не потрібно розкриватися і втрачати накопичене тепло.

Килимок з довгим ворсом

Його можна розмістити біля ліжка чи дивана, щоб опускати туди босі ноги. Зараз на ринку представлено багато варіантів таких невеликих килимків, які можна підібрати під будь-який дизайн квартири.

Грілка

Зараз існує багато грілок у вигляді іграшок, які можна знайти серед дитячих товарів. Малюкам грілка допомагає при кольках і нагадує мамине тепло. Дорослих вона швидко врятує від холоду, допоможе зігрітися, розслабитися та швидко заснути. Їй можна зігріти руки або покласти під поперек.

Штори

Важкі штори із щільної тканини стримують холодне повітря, що пробивається через віконні щілини і не дають йому потрапити до кімнати. Підійдуть також щільні штори у вигляді ролетів, якими можна закрити вікна. Головне не перекривати ними батарею під час опалювального сезону.

Теплий плед

Теплі пледи різного розміру та різної щільності – те, що має бути у кожному будинку під час холодів і зараз, коли осінь у розпалі, а опалення ще не включили. Ними можна вкриватися під час сну, закутуватись під час перегляду телевізора або читання. Найкраще, якщо їх буде кілька.

Психологічний тест за картинкою: Що криється у вашій душі

понеділок, 29 квітень 2024, 14:15

Психологічний тест за картинкою - це розвага, яка допомагає дізнатися деякі факти про себе. Пропонуємо вам загадковий малюнок, у якому можна розгледіти одразу декілька образів, передають Патріоти України. Отже, придивіться до зображення. Те, що ви поба...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу психологічну травму

понеділок, 29 квітень 2024, 13:13

Психологічна травма може серйозно псувати якість життя, а людина часом і не здогадується, в чому причина її проблем. Пропонуємо прийти тест, який визначить вашу психологічну травму, передають Патріоти України. Якщо жодна картинка вас не зачепила, значи...