Тест у картинці визначить вашу фобію - перевірте себе

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і оберіть ієрогліф. Результат читайте нижче.

  1. Страх перед невідомістю. Ви погано переносите серйозні потрясіння. Це може виражатися в небажанні розлучатися з минулим і стриманості перед обличчям змін, оскільки ви все життя готуєтеся до сценарію кінця світу, який може ніколи не статися.
  2. Страх перед хаосом. Ви прискіпливі до дрібниць, ви вважаєте, що зможете навести лад у Всесвіті, якщо все навколо працюватиме організовано. Немає потреби говорити про те, що анархія для вас неприйнятна.
  3. Боязнь невдачі. Ви прагнете бути першими і найкращими в усьому. Ви не прагнете загальної популярності, але найбільше вас лякає страх бути непочутими.
  4. Боязнь вийти із зони комфорту. Будучи емпатом, ви здатні сприймати почуття кожної людини. Однак невизначеність і відсутність людини, яка могла б любити так само, як ви, можуть відгородити вас від різноманітних вражень, які може запропонувати життя

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.