Дуже смачно! ТОП-3 простих рецепти холодних супів замість окрошки

Окрошка - страва точно на любителя, оскільки не всі люблять залиті квасом або кефіром огірки з ковбасою. У такому разі можна приготувати масу різних супів, які точно будуть смачнішими для тих, хто не любить окрошку. Редакція підготувала для вас 3 рецепти справжніх літніх, смачних і ситних супів, які дуже корисні і готуються елементарно, передають Патріоти України.

1. Суп Гаспачо

Інгредієнти:

  • Помідори – 4 шт.
  • Огірок свіжий – 3 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Цибуля – 1/2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Оливкова олія – 100 мл
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Овочі помийте і наріжте.
  2. У чашу блендера покладіть цибулю, часник, влийте олію, посоліть і все подрібніть.
  3. У цю суміш додайте огірки, помідори, перець і знову все подрібніть.

Готовий суп прикрасьте зеленню.

2. Суп Сальморехо

Інгредієнти:

  • Томатний сік – 1 літр
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Хамон або копчена ковбаса – 100 г
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Хліб наріжте маленькими шматочками.
  2. Помідори і хамон подрібніть у блендері до однорідної маси.
  3. Туди додайте сіль, олію, сік, оцет, часник і все знову добре перемішайте.

Готовий суп прикрасьте вареними яйцями, можна зверху ще поперчити.

3. Суп із буряком і зеленню на кефірі

Інгредієнти:

  • Кефір – 1 літр
  • Буряк – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Зеленя цибуля – 1 пучок
  • Сметана – 1-2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Відваріть і почистіть картоплю, поріжте.
  2. На великій тертці натріть буряк, подрібніть цибулю і додай до буряка, посоліть і влийте кефір, все добре перемішайте.
  3. У готовий суп додайте варені яйця і порізану картоплю.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...