ТОП-4 лайфхаки, які допоможуть зварити картоплю у кілька разів швидше

Картопля є одним з найулюбленіших і найсмачніших гарнірів, але іноді нам не вистачає часу на те, щоб чекати коли вона зготується. Наприклад, найближчим часом до вас повинні прийти гості або ж ви самі дуже зголодніли, передають Патріоти України.

Подробиці

Є прості способи, які дозволяють зварити овоч набагато швидше ніж зазвичай.

Наприклад:

1.Мікрохвильова піч.

Вона підходить не тільки для розігріву, а й швидкого приготування страв. Для цього слід відібрати картоплю однакового невеликого розміру, почистити, відправити у звичайний пакет з поліетилену, додати сіль та ложку оливкової олії, зробити за допомогою шпильки кілька отворів для повітря.

Ставимо потужність на максимум і вибираємо час – 10 хвилин.

Після цього картопля готова.

2.Для салату чи пюре.

Для того, щоб побалувати себе пюре, картоплю розріжте навпіл – звариться набагато швидше. Для салату можна піти далі – нарізати так, наче для супу.

3.Для картоплі зі шкіркою.

Використайте НВЧ: візьміть тарілку, змастіть оливковою олією і встроміть внизу зубочистки. Через 5 хвилин приготування на повній потужності картопля в шкірці буде готова. Якщо вам потрібно швидше її почистити, просто відправте на деякий час в холодну воду.

4.Особливе варіння.

Картоплю потрібно почистити, помити і відправити в киплячу підсолену воду. Потім додати невеликий брусок вершкового масла. Овоч приготується дуже швидко.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...