Картопля є одним з найулюбленіших і найсмачніших гарнірів, але іноді нам не вистачає часу на те, щоб чекати коли вона зготується. Наприклад, найближчим часом до вас повинні прийти гості або ж ви самі дуже зголодніли, передають Патріоти України.
Є прості способи, які дозволяють зварити овоч набагато швидше ніж зазвичай.
Вона підходить не тільки для розігріву, а й швидкого приготування страв. Для цього слід відібрати картоплю однакового невеликого розміру, почистити, відправити у звичайний пакет з поліетилену, додати сіль та ложку оливкової олії, зробити за допомогою шпильки кілька отворів для повітря.
Ставимо потужність на максимум і вибираємо час – 10 хвилин.
Після цього картопля готова.
Для того, щоб побалувати себе пюре, картоплю розріжте навпіл – звариться набагато швидше. Для салату можна піти далі – нарізати так, наче для супу.
Використайте НВЧ: візьміть тарілку, змастіть оливковою олією і встроміть внизу зубочистки. Через 5 хвилин приготування на повній потужності картопля в шкірці буде готова. Якщо вам потрібно швидше її почистити, просто відправте на деякий час в холодну воду.
Картоплю потрібно почистити, помити і відправити в киплячу підсолену воду. Потім додати невеликий брусок вершкового масла. Овоч приготується дуже швидко.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...