М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України.
1.Заморожувати цілісний великий шматок.
Розраховуйте, що скільки ви заморозите, стільки й доведеться з’їсти. Адже повторна заморозка позбавить м’ясо унікальної текстури і стане місцем для хвороботворних мікроорганізмів.
Після покупки краще відразу обробити м’ясо, запакувати та відправити в морозилку.
2.М’ясо для стейку має бути кімнатної температури.
Це правильне твердження, однак у більшості випадків господині залишають м’ясо на кухні всього хвилин на 20, що є грубою помилкою: воно просто не встигне “відпочити”.
Пам’ятайте, що після холодильника м’ясо “відпочиває” більше 20 хвилин.
3.Псувати спеціями.
Імениті кухарі взагалі не використовують спеції до м’яса. Максимум – додають пряні трави та свіжомелений чорний перець вже прямо в тарілку. Те саме правило працює і щодо солі.
4.Довго зберігати фарш.
Максимальний термін зберігання фаршу становить лише 24 години. Отже, краще відразу після покупки готуйте те, що планували.
5.Псувати кетчупом.
М’ясо – це продукт лаконічний і цілісний, тому не варто псувати його соусами і тим більше кетчупом. Іноді можна додати трохи спеціального соусу лише для того, щоб оцінити контрастність смаків.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...