Хитрощі дозволять приготувати рум’яні, пружні картопляні брусочки, які всередині дуже м’які та смачні, передають Патріоти України.
Є п’ять нюансів, на які слід звернути увагу при приготуванні смаженої картоплі, якщо кулінар не хоче, щоб її творіння перетворилося на «кашу».
Найголовніший інгредієнт – картопля. Найкраща страва виходить із молодої картоплі, яку буквально недавно викопали із землі.
Нарізані шматочки картоплі розкладають на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. Чим якісніше буде проведена робота, тим рум’янішою і пружнішою буде картопля у фіналі.
Сковороду та масло попередньо розігрівають. Картоплю не чіпають, не рухають, не перемішують лопаткою 5 хвилин. За цей час вона добре схопиться з одного боку.
За 10 хвилин до завершення солять і додають дрібно порізану цибулю. Якщо цибулю кладуть із самого початку, то до кінця вона просто згорає.
Саме на відкритій сковороді можна приготувати рум’яну та м’яку, але не пухку та кашеподібну картоплю.
Раніше Всесвітня організація з охорони здоров’я заявила, що самотність та соціальна ізоляція – глобальна проблема, яка загрожує здоров’ю. Це спричиняє проблеми з психікою, а також підвищення ризику розвитку деменції, ішемічної хвороби або інсульту, пер...
Ходьба корисна як для фізичного, так і для психічного здоров'я і є доступним видом діяльності для багатьох людей, передають Патріоти України. Ідея проходити 10 тис. кроків на день походить з успішної маркетингової кампанії, запущеної перед Олімпіадою в...