ТОП-5 секретів, які не дадуть перетворити картоплю на кашу

Хитрощі дозволять приготувати рум’яні, пружні картопляні брусочки, які всередині дуже м’які та смачні, передають Патріоти України.

Є п’ять нюансів, на які слід звернути увагу при приготуванні смаженої картоплі, якщо кулінар не хоче, щоб її творіння перетворилося на «кашу».

Інгредієнт

Найголовніший інгредієнт – картопля. Найкраща страва виходить із молодої картоплі, яку буквально недавно викопали із землі.

Волога

Нарізані шматочки картоплі розкладають на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. Чим якісніше буде проведена робота, тим рум’янішою і пружнішою буде картопля у фіналі.

Приготування

Сковороду та масло попередньо розігрівають. Картоплю не чіпають, не рухають, не перемішують лопаткою 5 хвилин. За цей час вона добре схопиться з одного боку.

Коли солити та класти цибулю

За 10 хвилин до завершення солять і додають дрібно порізану цибулю. Якщо цибулю кладуть із самого початку, то до кінця вона просто згорає.

Без кришки

Саме на відкритій сковороді можна приготувати рум’яну та м’яку, але не пухку та кашеподібну картоплю.

Джерело: ПростоВей

Це дивує! Вчені з'ясували, чи впливає самотність на виникнення хвороб

четвер, 19 вересень 2024, 10:39

Раніше Всесвітня організація з охорони здоров’я заявила, що самотність та соціальна ізоляція – глобальна проблема, яка загрожує здоров’ю. Це спричиняє проблеми з психікою, а також підвищення ризику розвитку деменції, ішемічної хвороби або інсульту, пер...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо кожного дня ходити 10 тис. кроків

четвер, 19 вересень 2024, 8:44

Ходьба корисна як для фізичного, так і для психічного здоров'я і є доступним видом діяльності для багатьох людей, передають Патріоти України. Ідея проходити 10 тис. кроків на день походить з успішної маркетингової кампанії, запущеної перед Олімпіадою в...