Хитрощі дозволять приготувати рум’яні, пружні картопляні брусочки, які всередині дуже м’які та смачні, передають Патріоти України.
Є п’ять нюансів, на які слід звернути увагу при приготуванні смаженої картоплі, якщо кулінар не хоче, щоб її творіння перетворилося на «кашу».
Найголовніший інгредієнт – картопля. Найкраща страва виходить із молодої картоплі, яку буквально недавно викопали із землі.
Нарізані шматочки картоплі розкладають на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. Чим якісніше буде проведена робота, тим рум’янішою і пружнішою буде картопля у фіналі.
Сковороду та масло попередньо розігрівають. Картоплю не чіпають, не рухають, не перемішують лопаткою 5 хвилин. За цей час вона добре схопиться з одного боку.
За 10 хвилин до завершення солять і додають дрібно порізану цибулю. Якщо цибулю кладуть із самого початку, то до кінця вона просто згорає.
Саме на відкритій сковороді можна приготувати рум’яну та м’яку, але не пухку та кашеподібну картоплю.
Існує думка, що людина повинна проходити 10 000 кроків щодня, щоб не мати проблем зі здоров'ям, жити довше і залишатися в формі, передають Патріоти України. Та чи дійсно це так? Насправді норму про 10 тисяч кроків вигадали зовсім не лікарі, а маркетоло...
Є кілька продуктів, які можуть допомогти зменшити сонливість і покращити настрій завдяки своєму складу. Ось деякі з них, передають Патріоти України. Додати ці продукти до свого раціону може допомогти підтримувати бадьорість та покращити емоційний стан....