Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України.
“Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось схоже на жульєн. На перший погляд, приготування таких котлет – справа нелегка і забирає багато часу. Проте впоратися із завданням не так уже й складно. Головне – слідувати рецепту.
Для начинки потрібно зварити 300 грамів печериць. Гриби, що дійшли до готовності, необхідно обсмажити на сковороді.
Грибна маса, що вийшла, відправляється в глибоку ємність. Туди ж потрібно насипати 150 г тертого сиру, нарізану кубиками цибулину і зелень за смаком.
Після ретельного перемішування вийде маса, яка має опинитися усередині майбутніх котлет.
Спочатку треба ретельно відбити півкіло м’яса. Вибір бажано зупинити на свинині.
Далі треба сформувати кілька тонких м’ясних «кружечків», після чого загорнути у кожен із них трохи раніше приготовленої начинки.
Після цього «шайбочки» треба обваляти в муці і занурити у збите сире яйце.
Оброблені котлети треба посипати тертою картоплею. Зазвичай на всі «шайби» вистачає трьох подрібнених бульбових.
У такому вигляді страва вирушає на лист. У духовці котлети по-гомельськи повинні розігріватися протягом чверті години при температурі в 180 градусів.
На виході вийде найсмачніша страва, яка сподобається і любителям картопляних оладок, і любителям м’ясних страв.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...