Це йому нашкодить: Три речі, які не можна тримати поруч з телефоном

Сучасні гаджети - це доволі крихка конструкція. Їх може зіпсувати вода, що потрапила випадково або ж надмірне перегрів. Та багато причин пошкоджень телефонів полягає в, тому що вони знаходяться у неправильному "сусідстві", передають Патріоти України.

Портал itechua розповів, що поруч з телефоном тримати не можна ключі, їжу та гроші. Причому в останньому випадку паперові гроші можуть нашкодити телефону, а банківська картка навпаки постраждати.

Щодо ключів, то тут найпростіше пошкодження — подряпини на екрані якщо носити ключі та телефон в одному відділенні сумки або в кишені. Їжа може нашкодити смартфону різним чином. Перше — на гаджет можуть потрапити крихти і забитися в різні отвори, наприклад в отвір зарядки. Другою проблемою може стати користування телефону масними руками, після цього його потрібно буде очищувати.

Гроші — це не очевидний телефонний шкідник. Деякі люди, аби не загубити кладуть певну купюру у чохол смартфона, однак такий додатковий прошарок може призвести до підвищення температури гаджета під час заряджання або активного використання. Що ж до звички деяких українців класти в чохол банківську карту або різноманітні магнітні карти, то ця звичка може нашкодити не телефону — через таку дію картка може розмагнітитися.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...