Іноді жінки проводять кілька годин на день біля плити за готуванням. Потім ще треба прибрати за собою. Після кожного приготування на поверхні залишаються краплі жиру, бризки і їжа, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Намагаючись якнайшвидше закінчити ці справи, швидко все витираєш і йдеш відпочивати. Мало, хто ще вичищатиме до блиску. Поступово з'являються точки, що пригоріли навколо конфорки, які не відмиєш без застосування побутової хімії або народних засобів.
Очищаючи робочу поверхню, забуваєш про конфорки і, якщо їх довго не чистити, полум'я може ослабнути, оскільки забиті брудом усі деталі. Тому треба періодично їх чистити і дуже обережно, щоби не подряпати.
У таз помістіть всі запчастини, насипте дві столові ложки лимонної кислоти та залийте окропом. Лимонка добре розщеплює жир та інші відкладення. Цієї процедури буде достатньо, якщо конфорки не дуже забруднені. Бруд починає відшаровуватися.
Якщо цього мало треба приготувати пасту:
Цим засобом за допомогою зубної щітки легко вимити конфорки.
На самій плиті також легко відмити щіткою місця конфорок, куди забивається бруд. Паста добре все розчиняє.
Сода тут відіграє основну роль, вона добре очищає будь-які забруднення, засіб для миття посуду допомагає змивати жир, а перекис посилює дію соди і дезінфікує.
До речі, така паста все чистить!
Сухі, чисті та блискучі деталі встановіть на колишнє місце. Вогонь стане сильнішим.
Вся робота займе не більше ніж 10 хвилин.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Правильний полив - ключ до щедрого врожаю. Недотримання режиму може створити ідеальні умови для розвитку хвороб, ослабити рослини та навіть звести нанівець усі зусилля. Експерти пояснили, чому певна частина доби є найгіршим моментом для поливу. Також о...