Це справді працює! Як приготувати натуральний напій для полегшення кашлю з бананом

Приготуйте цей простий напій проти кашлю всього з двох інгредієнтів і вам не знадобляться аптечні пастилки, передають Патріоти України.

На сторінці Modern Herbalist розповіли, як приготувати натуральний банановий напій, який полегшить ваш кашель. Банани містять багато корисних компонентів, які можуть допомогти заспокоїти подразнене горло та зменшити симптоми кашлю.

Банани — джерело калію, який допомагає підтримувати водний баланс організму та покращує загальне самопочуття. Це важливо для пом'якшення слизових оболонок горла та зменшення подразнення, що може зменшити частоту й інтенсивність кашлю. Банани також містять природні антиоксиданти та вітамін C, який підтримує імунну систему та допомагає організму боротися з інфекціями, що можуть бути причиною кашлю. Вітамін C сприяє загоєнню слизових оболонок горла.

Інгредієнти:

  • Банан 1 шт.
  • Апельсин 1 шт.

Приготування:

  • Розімніть банан вилкою та пересипте в ємність;
  • Залийте його склянкою гарячої води та дайте настоятися близько 10 хв;
  • Вичавіть сік одного лимону та за 10 хвилин додайте його до банана;
  • Гарно все перемішайте, а потім процідіть напій, прибравши макуху.

Поради:

У чашку готового напою можна додати ложку меду.

Пийте цей напій протягом дня та ви відчуєте, як горлу стає легше. Якщо кашель не дає вам спати вночі, за 30 хвилин до того, як лягаєте спати, випийте цей напій. Вам стане легше.

Напій має алергенні продукти, тому перед вживанням, переконайтеся, що не маєте на них алергії.

Народні прикмети на 19 січня. Макарів день. Важливі клопоти краще відкласти

неділя, 19 січень 2025, 7:05

19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...

Секрет господинь! Як приготувати тушковане м’ясо, яке розпадається на волокна

неділя, 19 січень 2025, 6:13

М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...