Білосніжні кеди важко підтримувати в ідеальній чистоті, скільки бруд та порох з вулиці роблять їх сірими та вже не такими привабливими. Однак, якщо постійно підтримувати їх в чистоті завдяки кільком методам, то вони будуть чистими завжди, передають Патріоти України.
Без білого взуття нам не обійтися в літню пору, втім восени білі кеди теж дуже актуальні, однак у сезон дощів вони стають ще бруднішими, тому тут треба вже ретельніше їх чистити та за ними доглядати
Перед пранням з кедів треба витягнути устілки та зняти шнурки. Їх можна попрати звичайним мильним розчином. За допомогою сухої щітки видаліть пил з поверхні взуття й зітріть з підошви та гумової окантовки бруд. Кеди можна почистити кількома способами, тож розповімо про найпопулярніші з них.
Приготуйте розчин на основі прального порошку, 1 столової ложки оцту, лимонного соку й перекису водню. У результаті має вийти густа кашка. Цю масу треба розподілити на забруднені ділянки взуття та залишити на 10 хвилин, а після цього змийте все теплою водою.
Відчистити кеди можна за допомогою зубної пасти. Нанесіть її на пляму та добре потріть. Щоб підсилити ефект, можна додати кілька крапель лимонного соку. Втирайте пляму кілька хвилин, а тоді вимийте теплою водою та просушіть.
Для того, щоб кеди знову стали білосніжними, потрібно в рівних частинах змішати харчову соду та воду, до утворення густої пасти. Цей розчин треба нанести на кухонну губку, а полі потерти старою зубною щіткою взуття. Залишіть кеди на 30 хвилин, а тоді знову повторіть процедуру. Вже коли пляма зникне, взуття промийте й висушіть.
Добре видаляються жовті плями завдяки суміші з крохмалю й молока. Змішайте їх у рівних пропорціях, нанесіть суміш на взуття та дочекайтеся повного висихання. Після цього змийте серветкою, а далі прополощіть водою.
Ці кілька простих способів точно допоможуть позбутися бруду й жовтизни з вашого взуття.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...