Це справді працює! Як випрати кеди до ідеальної білосніжності

Білосніжні кеди важко підтримувати в ідеальній чистоті, скільки бруд та порох з вулиці роблять їх сірими та вже не такими привабливими. Однак, якщо постійно підтримувати їх в чистоті завдяки кільком методам, то вони будуть чистими завжди, передають Патріоти України.

Без білого взуття нам не обійтися в літню пору, втім восени білі кеди теж дуже актуальні, однак у сезон дощів вони стають ще бруднішими, тому тут треба вже ретельніше їх чистити та за ними доглядати

Перед пранням з кедів треба витягнути устілки та зняти шнурки. Їх можна попрати звичайним мильним розчином. За допомогою сухої щітки видаліть пил з поверхні взуття й зітріть з підошви та гумової окантовки бруд. Кеди можна почистити кількома способами, тож розповімо про найпопулярніші з них.

Спосіб №1

Приготуйте розчин на основі прального порошку, 1 столової ложки оцту, лимонного соку й перекису водню. У результаті має вийти густа кашка. Цю масу треба розподілити на забруднені ділянки взуття та залишити на 10 хвилин, а після цього змийте все теплою водою.

Спосіб №2

Відчистити кеди можна за допомогою зубної пасти. Нанесіть її на пляму та добре потріть. Щоб підсилити ефект, можна додати кілька крапель лимонного соку. Втирайте пляму кілька хвилин, а тоді вимийте теплою водою та просушіть.

Спосіб №3

Для того, щоб кеди знову стали білосніжними, потрібно в рівних частинах змішати харчову соду та воду, до утворення густої пасти. Цей розчин треба нанести на кухонну губку, а полі потерти старою зубною щіткою взуття. Залишіть кеди на 30 хвилин, а тоді знову повторіть процедуру. Вже коли пляма зникне, взуття промийте й висушіть.

Спосіб №4

Добре видаляються жовті плями завдяки суміші з крохмалю й молока. Змішайте їх у рівних пропорціях, нанесіть суміш на взуття та дочекайтеся повного висихання. Після цього змийте серветкою, а далі прополощіть водою.

Ці кілька простих способів точно допоможуть позбутися бруду й жовтизни з вашого взуття.

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...