Це справді працює! Що краще їсти перед вживанням алкоголю, щоб не було похмілля

Деякі люди можуть прокинутися з ясною головою і без-будь-яких ознак похмілля після гамірного застілля з друзями, тоді як інші ледве можуть функціонувати, передають Патріоти України.

Якщо ви плануєте провести вечір у компанії друзів чи родини, але боїтеся, що зранку болітиме голова, тоді краще дотриматися поради лікарів і з’їсти перед вживанням алкоголю "правильні" продукти, пише OBOZ.UA.

Ідеальним рішенням буде твердий сир. Він містить багато білка, жиру та складних вуглеводів, які можуть покрити шлунок, що зменшує всмоктування алкоголю. Цей продукт також може допомогти організму краще метаболізувати алкоголь і запобігти пошкодженню печінки.

Сир також поповнює поживні речовини, оскільки він містить вітамін B і кальцій. Ці специфічні поживні речовини виснажуються з організму під час вживання алкоголю.

Наприклад, кальцій може знизитися через алкоголь, тоді як вітамін B необхідний для енергетичного обміну і допомагає організму виробляти енергію, виробляти еритроцити та синтезувати ДНК. Зокрема, сирий сир найкраще запобігає неприємному похмілля.

При цьому варто пам’ятати, що не вживати алкоголю краще, ніж будь-який алкоголь, однак, якщо ви збираєтеся пити, не забудьте скуштувати трохи сиру перед цим.

Це може здивувати! Вчені дізналися улюблений колір собак і назвали відтінки, які вони не розрізняють

субота, 1 березень 2025, 8:59

Нове дослідження показало, що собаки віддають перевагу жовтим предметам. Гавчики чітко бачать сині та жовті відтінки, але не можуть розрізнити червоні, зелені та помаранчеві, які здаються їм як тони жовтого чи сірого, передають Патріоти України. Собаки...

Є секрет! Що додати у фарш, щоб курячі котлети були соковитими, ніжними та пухкими

субота, 1 березень 2025, 8:23

Досить часто котлети з курячого м’яса виходять сухими та занадто щільними. Однак професійні кухарі знають кілька секретів, які допоможуть вирішити цю проблему, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Розповідаємо, що додати до курячого фаршу, щ...