Це така смакота! Чим замінити набридлі котлети на вечерю? Зробіть м’ясні кульки з підливою

Якщо ви все ще морочитеся над тим, що ж приготувати на вечерю, спробуйте цю просту та легку в приготуванні страву, яка точно не залишить байдужим нікого з домашніх, передають Патріоти України.

Як приготувати м’ясні кульки

За основу варто взяти куряче філе: 500 г м’яса прокрутіть через м’ясорубку. Якщо її нема під рукою, відбийте філе і наріжте його на маленькі шматочки.

У м’ясну масу додайте дрібно нарізану цибулину й 1 яйце. Поперчіть і посоліть на смак, ще можна додати улюблені приправи.

Вимішайте фарш, що вийшов, і сформуйте з нього невеликі, розміром з волоський горіх, кульки, які викладете на відстані 1-2 см один від одного у форму для випічки.

У розігрітій до 180 градусів духовці випікайте м’ясні кульки, що вийшли, протягом 15 хвилин.

У цей час можна зайнятися приготуванням заливки: натріть на дрібній тертці 100 г сиру, додайте до нього 3 подрібнених зубчики часнику і 200 г вершків жирністю 15-20%.

Полийте м’ясні кульки соусом і запікайте ще 15-20 хвилин.

Подавати можна з будь-яким гарніром — картоплею, кашами, макаронами чи овочами.

Смачних вам м’ясних кульок!

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...