Якщо ви все ще морочитеся над тим, що ж приготувати на вечерю, спробуйте цю просту та легку в приготуванні страву, яка точно не залишить байдужим нікого з домашніх, передають Патріоти України.
За основу варто взяти куряче філе: 500 г м’яса прокрутіть через м’ясорубку. Якщо її нема під рукою, відбийте філе і наріжте його на маленькі шматочки.
У м’ясну масу додайте дрібно нарізану цибулину й 1 яйце. Поперчіть і посоліть на смак, ще можна додати улюблені приправи.
Вимішайте фарш, що вийшов, і сформуйте з нього невеликі, розміром з волоський горіх, кульки, які викладете на відстані 1-2 см один від одного у форму для випічки.
У розігрітій до 180 градусів духовці випікайте м’ясні кульки, що вийшли, протягом 15 хвилин.
У цей час можна зайнятися приготуванням заливки: натріть на дрібній тертці 100 г сиру, додайте до нього 3 подрібнених зубчики часнику і 200 г вершків жирністю 15-20%.
Полийте м’ясні кульки соусом і запікайте ще 15-20 хвилин.
Подавати можна з будь-яким гарніром — картоплею, кашами, макаронами чи овочами.
Смачних вам м’ясних кульок!
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...