Це така смакота! Як посмажити рибу без бризок і щоб скоринка виходила хрумкою

Нерідко кулінари зіштовхуються з проблемою при приготуванні риби на сковороді: олія бризкає в різні боки, борошно підгоряє і димить, а скоринка виходить негарна, коричнева та гірчить, передають Патріоти України.

Досвідчені господині користуються однією хитрістю, яка допомагає уникнути цих проблем та приготувати по-справжньому смачну рибу.

У чому ж полягає хитрість

Перед приготуванням рибу підсолюють, обвалюють у кукурудзяному борошні. Можна взяти також суміш пшеничного та кукурудзяного борошна (1:1). Далі рибу опускають у холодну воду, а потім відправляють на розігріту сковороду з олією.

Такий спосіб вирішує відразу декілька питань, які здавалися проблемою: олія не бризкає, борошно не горить, і скоринка виходить ідеальна.

Коли рибу, обвалену в борошні, опускають у воду, рідина вбирається в муку. Виходить, ніби рибу обваляли в клярі, тому бризок немає.

Після підготовки рибу смажать звичайним способом на середньому вогні, щоб риба добре просмажилася.

Не робіть помилок! Чому голубці вийшли сухі та жорсткі

неділя, 19 січень 2025, 8:15

Якщо ви допустили при приготуванні страви кількох помилок, ваші голубці можуть вийшли сухими і жорсткими. Щоб вони вдалися смачними, не достатньо вибрати найкращі інгредієнти, передають Патріоти України. Все можна зіпсувати, порушивши технологію пригот...

Народні прикмети на 19 січня. Макарів день. Важливі клопоти краще відкласти

неділя, 19 січень 2025, 7:05

19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...