Це така смакота! Як посмажити рибу без бризок і щоб скоринка виходила хрумкою

Нерідко кулінари зіштовхуються з проблемою при приготуванні риби на сковороді: олія бризкає в різні боки, борошно підгоряє і димить, а скоринка виходить негарна, коричнева та гірчить, передають Патріоти України.

Досвідчені господині користуються однією хитрістю, яка допомагає уникнути цих проблем та приготувати по-справжньому смачну рибу.

У чому ж полягає хитрість

Перед приготуванням рибу підсолюють, обвалюють у кукурудзяному борошні. Можна взяти також суміш пшеничного та кукурудзяного борошна (1:1). Далі рибу опускають у холодну воду, а потім відправляють на розігріту сковороду з олією.

Такий спосіб вирішує відразу декілька питань, які здавалися проблемою: олія не бризкає, борошно не горить, і скоринка виходить ідеальна.

Коли рибу, обвалену в борошні, опускають у воду, рідина вбирається в муку. Виходить, ніби рибу обваляли в клярі, тому бризок немає.

Після підготовки рибу смажать звичайним способом на середньому вогні, щоб риба добре просмажилася.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Візуальна загадка, яку не може розв’язати 95% людей: Знайдіть тріснуте яйце за 10 секунд

субота, 12 липень 2025, 11:50

Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...