Це така смакота! Секрет найсоковитішої грудки без олії. Навіть духовка не знадобиться!

Апетитна, без краплі зайвої олії, ароматна, зовсім не суха. Весь секрет - у способі приготування! Навіть духовку вмикати не потрібно. Грудка повністю готується в пергаментному папері на сковороді, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 1 шт.;
  • Цибуля — 1 шт.;
  • Рослинна олія — 2 ч. л.;
  • Сіль та спеції за смаком (куркума, суміш трав, чорний перець).

Приготування:

Розріжте куряче філе навпіл. Це легше зробити, якщо м'ясо трохи підморожене. У рослинну олію додайте сіль та спеції. Змастіть куряче філе з усіх боків, інформує Ukr.Media.

Для приготування використовуйте пергамент (папір для випікання). Завдяки йому куряче філе залишиться соковитим без зайвої олії! Наріжте цибулю кільцями. Викладіть на папір, зверху покладіть філе. Додайте ще пару цибулин нагору.
Загорніть папір, щоб вийшов конвертик. Філе запечатано — можна готувати!
Розігрійте сковороду, зменште вогонь. Перекладіть конвертики з філе. Накрийте кришкою, готуйте 15 хвилин з одного боку.

Потім переверніть, смажте ще 5-7 хвилин. Філе досить швидко приготується і залишиться соковитим!

При такому способі приготування виходить мінімум брудного посуду та максимум смаку та користі! Соковите, ароматне філе без зайвої олії.

Навіть духовку вмикати не довелося! Беріть на замітку оригінальний рецепт приготування соковитої курячої грудки на сковороді.

Їсте чіпси щодня? Ось що вони насправді роблять із вашим тілом

п’ятниця, 18 липень 2025, 23:55

Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...

Одна ложка - і смак картоплі вже не той. Простий трюк для тих, хто не любить нудні обіди

п’ятниця, 18 липень 2025, 23:10

Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...