Апетитна, без краплі зайвої олії, ароматна, зовсім не суха. Весь секрет - у способі приготування! Навіть духовку вмикати не потрібно. Грудка повністю готується в пергаментному папері на сковороді, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Розріжте куряче філе навпіл. Це легше зробити, якщо м'ясо трохи підморожене. У рослинну олію додайте сіль та спеції. Змастіть куряче філе з усіх боків, інформує Ukr.Media.
Для приготування використовуйте пергамент (папір для випікання). Завдяки йому куряче філе залишиться соковитим без зайвої олії! Наріжте цибулю кільцями. Викладіть на папір, зверху покладіть філе. Додайте ще пару цибулин нагору.
Загорніть папір, щоб вийшов конвертик. Філе запечатано — можна готувати!
Розігрійте сковороду, зменште вогонь. Перекладіть конвертики з філе. Накрийте кришкою, готуйте 15 хвилин з одного боку.
Потім переверніть, смажте ще 5-7 хвилин. Філе досить швидко приготується і залишиться соковитим!
При такому способі приготування виходить мінімум брудного посуду та максимум смаку та користі! Соковите, ароматне філе без зайвої олії.
Навіть духовку вмикати не довелося! Беріть на замітку оригінальний рецепт приготування соковитої курячої грудки на сковороді.
11 квітня за новим стилем вшановують пам'ять священномученика Антипа Асійського, мученика Мартиніана і святого Калініка Черніцького. За старим стилем у сьогодні згадують священномученика Марка, єпископа Арефусійського. У народі свято 11 квітня було від...
Після 70 років люди часто помічають зміни у своїх когнітивних здібностях. Одним зі способів підтримати ясність думок є скорочення споживання певних продуктів, які можуть шкодити функціям мозку, передають Патріоти України. Дієта, багата антиоксидантами,...