Це здивує! Що відбувається з вашим тілом, коли ви їсте курятину щодня

Курятина - один з найпопулярніших джерел білка в усьому світі. Завдяки своїй універсальності куряче м'ясо легко включається у раціон різноманітними стравами, пише журнал Parade, передають Патріоти України.

Курятина, без сумніву, являє собою білок, який легко включити практично у будь-який прийом їжі, але чи корисно їсти її кожен день, розповіли дипломовані лікарі-дієтологи. Як зазначила дієтолог Елізія Картлідж, найздоровіший спосіб приготування курятини не передбачає додавання будь-яких додаткових інгредієнтів, крім киплячої води:

"Зазвичай при такому приготуванні курятини воду доводять до кипіння, потім зменшують вогонь до мінімуму і обережно кладуть м'ясо у каструлю, дозволяючи йому варитися до повної готовності".

Доктор медичних наук, дієтолог Стейсі Робертс-Девіс вважає здоровими способами приготування курятини запікання і смаження на грилі, в них використовується менше доданих жирів.

Обидва дієтолога при цьому стверджують, що курятина, приготована одним з цих способів, може бути частиною здорового раціону. "В цілому, курятина може бути відмінним джерелом білка з низьким вмістом жиру і поживним продуктом", - заявила Картлідж. Разом з тим дієтологи рекомендують їсти курятину тільки кілька разів на тиждень.

Людина, яка щодня їсть курятину як основне джерело білка, ймовірно, не отримає достатньої кількості омега-3 у своєму раціоні, кажуть вони. Також курятина не є хорошим джерелом заліза, на відміну від яловичини, сочевиці та тофу. І щоденне вживання тільки курячого м'яса може привести до зниження енергії, а у важких випадках - до анемії. Інші поживні речовини, яких може не вистачати тому, хто щодня їсть курятину, включають клітковину та вітамін D.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...