Пересолені котлети є поширеною помилкою господинь, передають Патріоти України.
Не потрібно змушувати себе їсти зіпсовану страву, а тим більше – викидати.
Справа в тому, що існує кілька способів виправити ситуацію.
Оберіть один із найбільш підходящих для вас варіантів.
Використання додаткових інгредієнтів
Цей варіант підходить лише тоді, коли ви ще не встигли з фаршу посмажити котлети.
Потрібно додати інші компоненти. Звичайно, вони повинні бути свіжими, щоб «розбавити» надмірно солоний смак.
Можна використовувати картоплю, овочі, манку і м’якуш батона.
Варений рис також підходить, але в цьому випадку страву доведеться тушкувати, а не смажити. Вийде не менш смачна страва – фрикадельки.
Промийте фарш
Ви можете просто змити солону основу для котлет звичайною водою.
Однак не тільки спеції будуть “вилучені” з продукту. У страві не буде багатьох корисних сполук.
Крім того, такі котлети навряд чи будуть смачними. Тому це не надто вдалий варіант, як врятувати ситуацію.
Використовуйте фарш м’яса для іншої страви
Пересолені котлети можна подрібнити і відправити каструлю до несолених макарон. Це буде страва макарони по флотськи.
Пересолений фарш цілком може стати інгредієнтом картопляної запіканки.
Продовжуйте готувати
Якщо “солоність” була виявлена після того як ви посмажили котлети, їх потрібно “доготувати”.
Додаткову обробку страви можна здійснити у пароварці. Через 40 хвилин надмірність солі не буде відчуватись.
Деякі домогосподарки тушкують котлети. Потрібно приготувати соус, який нівелює надлишок солі.
Накопичення вапняного нальоту є однією з найпоширеніших проблем у ванних кімнатах, особливо в районах з жорсткою водою. Ознакою проблеми є поганий тиск води або нерівномірний режим розпилення під час використання душу, передають Патріоти України. За сл...
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...