Якщо при виготовленні кисломолочного сиру була порушена технологія, це призведе до підвищення саме кислого смаку. Не варто вважати, що це зіпсований продукт. Ситуація не критична, бо спробувати врятувати сир можна, передають Патріоти України.
Для проведення робіт не знадобиться сода та цукровий пісок. Вам просто потрібно молоко. Залийте ним сир та поставте на столі. В холодильник не відправляйте. Приблизно за 30 хвилин відкиньте сир на друшляк з марлею.
Сир після молочного вимочування буде врятовано. Він буде ніжний, а кислого смаку й не буде відчуватися. До речі, молоко не виливайте. Воно також не є зіпсованим після процедури порятунку сиру. На цьому молоці можна зробити млинці.
Як би ми не боролися із ностальгією за часами СРСР, у певні моменти для деяких людей доторкнутись до свого радянського минулого буває важливо. Як, наприклад, під час святкування Нового року, коли люди старшого покоління воліють прикрашати ялинку вінтаж...
Зарядна станція стала для багатьох незамінною річчю під час регулярних відключень світла. Водночас її розміщення в неправильному місці може створити реальний ризик для безпеки та самої техніки, передають Патріоти України. Найбільш ризикований варіант —...