Все дуже просто! Як кислий сир зробити нормальним на смак лише за 30 хвилин

Якщо при виготовленні кисломолочного сиру була порушена технологія, це призведе до підвищення саме кислого смаку. Не варто вважати, що це зіпсований продукт. Ситуація не критична, бо спробувати врятувати сир можна, передають Патріоти України.

Подробиці

Для проведення робіт не знадобиться сода та цукровий пісок. Вам просто потрібно молоко. Залийте ним сир та поставте на столі. В холодильник не відправляйте. Приблизно за 30 хвилин відкиньте сир на друшляк з марлею.

Сир після молочного вимочування буде врятовано. Він буде ніжний, а кислого смаку й не буде відчуватися. До речі, молоко не виливайте. Воно також не є зіпсованим після процедури порятунку сиру. На цьому молоці можна зробити млинці.

Доступний всім! Цей продукт здатен покращити вашу пам’ять та концентрацію вже за тиждень

субота, 25 жовтень 2025, 18:45

Постійна втома, забування деталей і складнощі з концентрацією - проблема, знайома багатьом. Вчені кажуть, що є один простий продукт, який допомагає мозку працювати ефективніше, передають Патріоти України. Що це за продукт? Дослідження підтверджують, щ...

Ви любите це їсти? Тоді будьте обережні з високим тиском

субота, 25 жовтень 2025, 18:15

Деякі продукти, які здаються корисними або звичними, можуть погіршувати стан людей із підвищеним артеріальним тиском. Один із таких - солона їжа, зокрема оброблені продукти та копченості, передають Патріоти України. Надмірна кількість солі в раціоні пр...