Все дуже просто! Як кислий сир зробити нормальним на смак лише за 30 хвилин

Якщо при виготовленні кисломолочного сиру була порушена технологія, це призведе до підвищення саме кислого смаку. Не варто вважати, що це зіпсований продукт. Ситуація не критична, бо спробувати врятувати сир можна, передають Патріоти України.

Подробиці

Для проведення робіт не знадобиться сода та цукровий пісок. Вам просто потрібно молоко. Залийте ним сир та поставте на столі. В холодильник не відправляйте. Приблизно за 30 хвилин відкиньте сир на друшляк з марлею.

Сир після молочного вимочування буде врятовано. Він буде ніжний, а кислого смаку й не буде відчуватися. До речі, молоко не виливайте. Воно також не є зіпсованим після процедури порятунку сиру. На цьому молоці можна зробити млинці.

Мова йде не лише про схуднення: Що станеться з організмом, якщо відмовитися від хліба

неділя, 2 березень 2025, 23:39

Відмова від хліба може мати різні наслідки, залежно від того, чим ви його заміните і який у вас загальний раціон. Ось основні можливі ефекти, передають Патріоти України. Зниження рівня цукру в крові – особливо якщо ви споживали багато білого хліба, яки...

Як позбутися безсоння: ТОП-6 порад, які справді працюють

неділя, 2 березень 2025, 21:13

Безсоння може мати різні причини—стрес, неправильний режим дня, перевтома або навіть певні захворювання. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть нормалізувати сон, передають Патріоти України. Якщо безсоння триває понад 3 тижні або суттєво погірш...