Все дуже просто! Як кислий сир зробити нормальним на смак лише за 30 хвилин

Якщо при виготовленні кисломолочного сиру була порушена технологія, це призведе до підвищення саме кислого смаку. Не варто вважати, що це зіпсований продукт. Ситуація не критична, бо спробувати врятувати сир можна, передають Патріоти України.

Подробиці

Для проведення робіт не знадобиться сода та цукровий пісок. Вам просто потрібно молоко. Залийте ним сир та поставте на столі. В холодильник не відправляйте. Приблизно за 30 хвилин відкиньте сир на друшляк з марлею.

Сир після молочного вимочування буде врятовано. Він буде ніжний, а кислого смаку й не буде відчуватися. До речі, молоко не виливайте. Воно також не є зіпсованим після процедури порятунку сиру. На цьому молоці можна зробити млинці.

Психологічний тест: Що ваша улюблена їжа говорить про вас

понеділок, 1 грудень 2025, 17:15

Ви коли-небудь замислювалися, що ваші смакові вподобання можуть багато розповісти про вашу особистість? Онлайн-тести на основі улюбленої їжі допомагають подивитися на себе під іншим кутом. Оберіть свій варіант і дізнайтеся, що він може означати, переда...

Ця риса може зруйнувати будь-які стосунки: ТОП-3 ознаки, що є проблема

понеділок, 1 грудень 2025, 16:14

Незалежність - цінна риса, але коли вона стає надмірною, це може серйозно ускладнити романтичні та дружні стосунки. Психологи радять звертати увагу на три ключові ознаки, які сигналізують, що ваша самостійність може зашкодити близьким, передають Патріо...