Все дуже просто! Як надовго замаскувати сивину без фарбування - знадобиться продукт, який точно є на вашій кухні

Цей засіб для волосся діятиме як фарба і регенеруюча живильна маска, що зміцнить локони та зробить їх шовковистими, передають Патріоти України.

У зрілому віці жінки страждають від появи сивого волосся. І доводиться постійно фарбуватися, щоб позбутися проблеми. А якщо на хімічні барвники є алергія чи треба швидко впоратися з сивиною, а фарби під рукою немає? Тоді в нагоді стануть чудові народні методи, якими постійно користувалися наші бабусі. Таке маскування сивини вартуватиме копійки, а результат буде приголомшливим. Розповідаємо, як за допомогою народних методів швидко позбутися сивини.

Як приховати сивину за допомогою відвару з картопляного лушпиння

Шкірка картоплі містить у своєму складі натуральний барвник і речовини, які не лише замаскують сивину, а й нададуть волоссю сяяння та еластичності. Тому відвар з картопляного лушпиння працює як живильна маска для волосся, і як фарба.

Для того, аби приготувати таку фарбу, треба взяти 250 грамів шкірок картоплі, засипати в каструлю, залити туди чотири склянки води і довести до кипіння. Суміш необхідно варити близько п’ятнадцяти хвилин. Потім приберіть каструлю з плити, дайте рідині прохолонути і процідіть її. Отриманим розчином треба добре намочити волосся, дати засобу відпрацювати упродовж п’яти хвилин, потім змити теплою водою. Таку процедуру можна повторювати один раз на тиждень – і сивина зникне на раз.

Як позбутися сивини за допомогою кави

Для приготування маскуючого засобу для сивини знадобиться 2 столові ложки меленої кави, два помідори, 2 столові ложки оливкової олії. Подрібніть у блендері помідори і процідіть пюре через сито, щоб залишився лише томатний сік. Потім у сік додайте оливкову олію, ретельно перемішайте і засипте каву, все добре перемішавши до однорідної маси.

За допомогою щітки нанесіть пасту на сиві пасма і зачекайте близько двадцяти хвилин, поки волосся не вбере увесь барвник. Потім змийте фарбу теплою водою і помийте голову шампунем як зазвичай.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...