Господині з досвідом не поспішають перемішувати ложкою гречку під час варіння, тому, що це може стати причиною недовареної та надто вологої каші. Гречка точно не пристане до дна, якщо її правильно варити.
Для варіння гречки треба брати 50:50 води та крупи. Всипати гречку треба відразу у киплячу воду, а потім солити та додавати соду (по пів чайної ложки). Після того, як гречка закипить, треба зробити маленький вогонь і протягом 20 хвилин не відкривати кришку, нічого не помішувати.
Каша буде не суха, не пригоріла до дна (таке може статися внаслідок варіння гречки на великому вогні, через що вода швидко википає) і не волога (підняття кришки під час приготування призводить до зниження температури в каструлі, через що вся вода може і не википіти до кінця приготування).
Щоб каша була повністю готова, дайте їй “відпочити” на плиті після варіння протягом 10 хвилин, а вже потім подавайте до столу.
Не кожна жінка готова або має можливість використовувати естетичні процедури, але правда в тому, що навіть простий, правильно виконаний макіяж може зробити чудеса, передають Патріоти України. Всього кілька трюків – і ви зможете освіжити обличчя, підкре...
Літо приваблює сонцем та безтурботністю, але для багатьох це також означає дискомфорт від набряків на ногах та щиколотках після дня, наповненого активністю. Чому саме ноги страждають у спекотні дні? Як полегшити ці неприємні відчуття та коли слід зверт...