Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв.
Все починається з нарізування картоплі на великі частинки. Якщо нарізати дрібно, то вийде пюре. Заливають овоч холодною водою та ставлять на вогонь.
Солять картоплю одразу після того, як ставлять на плиту. Після цього відразу додають секретний інгредієнт – очищений зубчик часнику, який потрібно попередньо придавити, щоб він більше смаку і аромату передав картоплі.
Після завершення варіння часник видаляють із каструлі. Але крім часнику для покращення аромату та смаку картоплі можна покласти й інші інгредієнти у каструлю під час варіння.
Для цієї мети підійде цибуля, лавровий лист, перець. Після завершення варіння їх також витягають із каструлі.
Щоб готова варена картопля вийшла ще смачнішою і ароматнішою, слід додати вершкове масло, дрібно нарізаний кріп і той самий часник, який дрібно нарізати або пропустити через прес.
Чи знаєте ви, що ваша постільна білизна може містити до кількох мільйонів мікроскопічних мешканців? Пилові кліщі - одні з них. Для них волога, тепло та відмерла шкіра - ідеальні умови для життя. Тепер подумайте, як часто ви перете свою постільну білизн...
Ось підбірка речей, які, за народними віруваннями та езотеричними уявленнями, можуть “тягнути” біди в дім, передають Патріоти України.