Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв.
Все починається з нарізування картоплі на великі частинки. Якщо нарізати дрібно, то вийде пюре. Заливають овоч холодною водою та ставлять на вогонь.
Солять картоплю одразу після того, як ставлять на плиту. Після цього відразу додають секретний інгредієнт – очищений зубчик часнику, який потрібно попередньо придавити, щоб він більше смаку і аромату передав картоплі.
Після завершення варіння часник видаляють із каструлі. Але крім часнику для покращення аромату та смаку картоплі можна покласти й інші інгредієнти у каструлю під час варіння.
Для цієї мети підійде цибуля, лавровий лист, перець. Після завершення варіння їх також витягають із каструлі.
Щоб готова варена картопля вийшла ще смачнішою і ароматнішою, слід додати вершкове масло, дрібно нарізаний кріп і той самий часник, який дрібно нарізати або пропустити через прес.
Православна церква України 18 січня за новим стилем вшановує єпископа Афанасія Великого. За старим стилем 18 січня відзначають Водохресний святвечір - переддень Водохрещі. . У цей день колись чекали найлютіші морози року, які називають водохресними. ...
Вчені з Вищої школи медичних наук Університету Каназави зробили важливе відкриття, що пов’язує регулярне споживання зеленого чаю зі здоров’ям мозку, передають Патріоти України. Дослідження, що охопило тисячі літніх людей, показало, що любителі цього на...