Все дуже просто! Як зробити відварену картоплю смачнішою і ароматнішою

Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв.

Подробиці

Все починається з нарізування картоплі на великі частинки. Якщо нарізати дрібно, то вийде пюре. Заливають овоч холодною водою та ставлять на вогонь.

Солять картоплю одразу після того, як ставлять на плиту. Після цього відразу додають секретний інгредієнт – очищений зубчик часнику, який потрібно попередньо придавити, щоб він більше смаку і аромату передав картоплі.

Після завершення варіння часник видаляють із каструлі. Але крім часнику для покращення аромату та смаку картоплі можна покласти й інші інгредієнти у каструлю під час варіння.

Для цієї мети підійде цибуля, лавровий лист, перець. Після завершення варіння їх також витягають із каструлі.

Щоб готова варена картопля вийшла ще смачнішою і ароматнішою, слід додати вершкове масло, дрібно нарізаний кріп і той самий часник, який дрібно нарізати або пропустити через прес.

Смакота! Рецепт ідеальної піци, яку можуть приготувати навіть новачки на кухні

неділя, 16 червень 2024, 12:12

Якщо ви думаєте, що піца є чимось надзвичайно складним, помиляєтесь. Її можна без проблем приготувати на домашній кухні. Так, аромату печі не відчуєте в італійському стилі, але смачно буде на сто відсотків, передають Патріоти України. Для приготування ...

Візьміить на замітку! Закуски та напої, які корисні для вашого серця

неділя, 16 червень 2024, 11:57

Перекуси можуть мати погану репутацію, але вживання правильних продуктів може привести до здорового серця. Серцево-судинні захворювання є причиною майже третини смертей у світі, і ця думка лякає, передають Патріоти України. Однак ми можемо зменшити риз...