Все дуже просто! Як зварити буряк за 15 хвилин замість цілої години

Зазвичай на приготування буряка йде близько години, передають Патріоти України.

Проте тривалість варіння овочів можна скоротити вчетверо. У цьому допоможе одна хитрість.

Мова йде не про звичні способи прискорення приготування буряка: такі як запікання в духовці або використання мікрохвильової печі.

Подробиці

Овоч буде варитись у каструлі. Але знадобиться додатковий інгредієнт.

Що потрібно додати під час варіння

Перед відправленням буряка в ємність з окропом, його потрібно правильно «обробити».

Очищати шкірку не треба. Позбавлятися «хвостика» – теж.

Кидати овоч у каструлю потрібно саме у той момент, коли вода вже доведена до кипіння. Прикривати ємність кришкою при цьому не слід.

У момент повторного кипіння в каструлю додайте скоринку хліба: саме в цьому інгредієнті і є хитрість.

Далі потрібно збільшити вогонь. Тривалість варіння буряка із хлібом становить 15 хвилин.

Після завершення варіння буряк помістіть у крижану воду. «Обробка» овочів низькими температурами має тривати близько 5 хвилин. Без цієї процедури буряк не розм’якшиться.

Тільки після цього можна знімати з овочів шкірку. Буряк готовий, і ніяких неприємних запахів немає.

Джерело: ПростоВей

Щоб не накликати біду! Які речі потрібно встигнути викинути з оселі до Нового 2025 року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:30

Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...