Зазвичай на приготування буряка йде близько години, передають Патріоти України.
Проте тривалість варіння овочів можна скоротити вчетверо. У цьому допоможе одна хитрість.
Мова йде не про звичні способи прискорення приготування буряка: такі як запікання в духовці або використання мікрохвильової печі.
Овоч буде варитись у каструлі. Але знадобиться додатковий інгредієнт.
Що потрібно додати під час варіння
Перед відправленням буряка в ємність з окропом, його потрібно правильно «обробити».
Очищати шкірку не треба. Позбавлятися «хвостика» – теж.
Кидати овоч у каструлю потрібно саме у той момент, коли вода вже доведена до кипіння. Прикривати ємність кришкою при цьому не слід.
У момент повторного кипіння в каструлю додайте скоринку хліба: саме в цьому інгредієнті і є хитрість.
Далі потрібно збільшити вогонь. Тривалість варіння буряка із хлібом становить 15 хвилин.
Після завершення варіння буряк помістіть у крижану воду. «Обробка» овочів низькими температурами має тривати близько 5 хвилин. Без цієї процедури буряк не розм’якшиться.
Тільки після цього можна знімати з овочів шкірку. Буряк готовий, і ніяких неприємних запахів немає.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...